Akşener hastaneye kaldırıldı

Gazeteci Barış Yarkadaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in hastaneye kaldırıldığını söyledi. Yarkadaş, "Meral Akşener, kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırıldı." ifadelerini kullandı.

Akşener hastaneye kaldırıldı
13 Ocak 2023 - 10:36 - Güncelleme: 13 Ocak 2023 - 20:52

Gazeteci Barış Yarkadaş"Meral Akşener, kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırıldı" ifadelerini kullandı. Akşener'in Ankara'daki Güven Hastanesi'ne kaldırıldığı ve bir gece müşahade altında tutulacağı öğrenildi.

Akşener'in durumunun iyi olduğu aktarıldı. Güven Hastanesi'nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener 12.01.2023 tarihinde (bugün) hafif bir çarpıntı şikayeti ile Ankara Güven Hastanesi'ne başvurmuştur. Yapılan tetkiklerinde sorun tespit edilmemiştir. 13.01.2023 tarihinde (yarın) taburculuğu planlanmıştır."

Çömez: Endişe edecek bir şey yok

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Turhan Çömez ise şunları söyledi:

“Bu akşam Sayın Genel Başkanla Genel Merkez’deki toplantı esnasında kendisi bir çarpıntı hissettiğini ifade etti. Hepiniz biliyorsunuz, çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Bu çarpıntı şikayeti üzerine biz hastaneye gelmeyi uygun gördük. Güven Hastanesi’nin Acil Servisi’nde tetkikleri yapıldı. Bütün tetkikler tamamlandı. Bu gece gözlem amacıyla hastanede tutulacak ve yarın taburcu edilmesi planlanıyor. Endişe edecek bir şey yok. Merak eden tüm yurttaşlarımıza, tüm Türkiye’ye şükranlarımızı sunuyoruz. Dualarınızı bekliyoruz. Sağlık konusunda bir sıkıntısı yok son derece sağlıklı.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum