Alaattin Çakıcı'dan Kılıçdaroğlu'na tehdit: Ulan dürzü..

Kamuoyunda "Af yasası" olarak bilinen Ceza İnfaz düzenlemesiyle cezaevinden tahliye olan Alaattin Çakıcı, bugünkü grup toplantısında AKP'nin "hukuk reformu" sözlerini eleştiren CHP lideri Kılıçdaroğlu'na tehdit içerikli bir mesaj gönderdi.

Alaattin Çakıcı'dan Kılıçdaroğlu'na tehdit: Ulan dürzü..
18 Kasım 2020 - 11:20 - Güncelleme: 18 Kasım 2020 - 20:07
Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na gönderdiği tehdit ve hakaret içerikli mesajında "Köpeklik yaptığın vatan hainleri ile Bahçeli'yi bir potaya koyarsan hayatının en büyük hatasını yaparsın, ben yaşarken ölçündeki söylemlerinin dışına çıkarsan seni bakla kazığı ile tanıştırırım. Bak Kemal Kılıçdaroğlu, sana akıllı ol diyorum" ifadesini kullandı. 

Kılıçdaroğlu’na ‘ulan dürzü’ diyen Çakıcı, “Akıllı ol” ifadelerini kullandı.

Çakıcı, kişisel Twitter hesabından paylaştığı mesajla, "Bana bak dürzü, Saray diye ifade ettiğin o Külliye, devletimizin en üst makamıdır, millet adına devletin yanında olmak Sayın Bahçeli için bir yaşam tarzıdır.

 

 

Bekçi kavramını farklı anlamda kullanmışsan köpeklik yaptığın vatan hainleri ile Bahçeli'yi bir potaya koyarsan hayatının en büyük hatasını yaparsın ben yaşarken ölçündeki söylemlerinin dışına çıkarsan seni bakla kazığı ila tanıştırırım. Bak Kemal Kılıçdaroğlu, kitle psikolojisi ile sana hainler gaz verir, zorda yanında olmazlar. Onun için sana akıllı ol!!! diyorum” ifadelerini kullandı.



Kılıçdaroğlu ne dedi?

CHP lideri, bugünkü grup toplantısında, AKP'nin "hukuk reformu" sözlerine ilişkin konuşurken, "Mafya liderlerini uyuşturucu kaçakçılarını serbest bırakıp düşüncü suçlularını hapsetmekten vazgeçecek misinizi? Ben düşünce özgürlüğünü savunacağız diyorsan ben inanırım ki bunlar hukukta bir reform yapacaklar. Hakkında hüküm olamadığı halde 3.5 yıl bir insanı hapiste tutacaksın. Sen bunu yarın sabah tahliye ettirecek misin?" dedi. 

MHP lideri Bahçeli'ye de seslenen Kılıçdaroğlu, "Çok sık eleştiriyor CHP'yi. Ona o görev verilmiş çünkü. Demokrasi varsa bu ülkede bütün siyasi partiler, demokrasinin vazgeçilmez bir unsurudur. Farklılıklarımız var ama birbirimize saygı göstermeliyiz. Biz bütün partilerle görüşen tek partiyiz. HDP 'ye kızıyorlar. Kızabilirsin. Hiçbir itirazımız yok. Ama bir suç unsuru olarak görüyorlar. E kardeşim HDP'li başkanvekili meclisi yönetiyor.

Sen de MHP milletvekili olarak el kaldırıp ondan söz ediyorsun. Efendim HDP meclisi yönetemez. E yönetiyor. Yönettiği zaman Meclis'e gelme sen. Bir şey söylüyorsanız bir mantık bütünlüğü olmalı. Mantık bütünlüğü yoksa söyledikleriniz havada kalır. Bizim milliyetçiliğimizi sorguluyorlar. Tank-palet fabrikası. Avrupa'nın en büyük fabrikası. Beş kuruş almadan, bir cent dahi almadan fabrikamızı Katar ordusuna peşkeş çekenler asal milliyetçi olamazlar" ifadesini kullandı. 

Kılıçdaroğlu, "Daha 15 gün önce ekonomi pik yapıyor diyenler 15 gün sonra millete acı reçeteyi vereceğiz diyenler bunlar değil mi? Ekonomi pik yapıyor lafı bazıları için doğru. Dolarla ihale alanlar için ekonomi pik yapıyor. Dolarla devlete borç verenler için de ekonomi pik yapmış vaziyette. Buradan AK Partili kardeşlerime seslenmek isterim. Yerli ve milli olanlar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından dolarla borçlanma konusunda hazine tahvili çıkarırlar mı? Sen kendi vatandaşından kendi parada güvenmiyorsun, kendi vatandaşına bana dolar üzerinden borç ver diyorsun.

Sarayın bekçiliğini yapan için de bu sözüm geçerli. Yandaşlar ve tefeciler için ekonomi pik yaptı. Servete servet katıyorlar. Peki esnaf, emekli, işçi, dul için, yetim için ekonomi pik mi yaptı? Hayır, pik değil dip yaptı" diye konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum