Aldatan Erkeği Nasıl Anlarsın?

Erkekler hakkında yapılan araştırmalara göre ‘her on erkekten biri’ sevgilisini, nişanlısını veya eşini mutlaka aldatıyor

Aldatan Erkeği Nasıl Anlarsın?
15 Ağustos 2017 - 11:53 - Güncelleme: 15 Ağustos 2017 - 12:10
Pek çok erkek aldatmayı hiç yakalanmadan sürdürürken, bayanlar olanlardan habersiz eşlerine duydukları güvenle hayatlarına devam ediyor. Bu yazımız da “Aldatan erkeği nasıl anlarsın” sorusuna cevap arayacağız. Maalesef aldatan her erkeğin bu belirtileri göstereceğinin bir garantisi yok.. Unutmayın bazı erkekler oldukça güzel numara yapabiliyor. Araştırmalar gösteriyor ki..



Araştırmalar gösteriyor ki aldatan bir erkeğin en belirgin işareti, elinden düşürmediği cep telefonudur. Telefonunu yanından bir an olsun ayırmayan bir erkek, kurcalama ihtimalinize karşı önlem alıyor olabilir. Eğer ki partneriniz telefonunu yanınızda bırakmıyorsa, aldatılma ihtimaliniz oldukça yüksek.


Bunun yanı sıra erkekler giyimlerine biz bayanlar kadar özen göstermez. Geçmişte daha gelişi güzel giyinen partneriniz artık giyim kuşamına, tarzına gerektiğinden fazla zaman ayırıyor ise sizin için tehlike çanları çalıyor demektir. Bunu özel günlerinizde ya da işiyle ilgili gerektiği durumlarda yapıyorsa bir sorun yok, ancak durduk yere süslenmeye başlayan bir erkek aldatma yolundadır.


Bazı erkekler eşlerini aldattığı zamanlarda suçluluk duygusuna kapılır. Üstünüze her zamankinden fazla düşüp, durduk yere sizinle ilgilenme gayretinde olması pek de hayra alamet değildir. Partnerinizin davranışlarında ciddi değişimler varsa ve sizi mutlu edebilmek için her zamankinden fazla çaba sarf ediyorsa aldatılıyor olabilirsiniz. Tabii ki bu davranışları ettiğiniz bir kavgadan sonra yapıyor ise sadece kendini affettirmek istiyor da olabilir.


İnsanlar yalan söylediğinde istemsizce burunları ile oynar ve gözlerini sizden kaçırır. Bu tip davranışlar ile karşılaştığınız da dikkatli olmalısınız. Partneriniz bu tip yeni davranışlar sergiliyorsa ortada bir sorun var demektir.



.

YORUMLAR

  • 0 Yorum