Aldatan erkeklerin en sık söylediği yalanlar! Bu cümleler onları ele veriyor

Eşlerini ya da sevgililerini aldatan erkeklerin sıklıkla uydurduğu ve söylediği bazı yalanlar var. Onlar için adeta klasikleşmiş olan bazı cümleleri kullanarak yeni tanıştıkları insanları etkilemeye çalışırlar. Partnerlerini aldatan erkeklerin neredeyse hepsi aynı ezberlenmiş cümleleri kullanır.

Aldatan erkeklerin en sık söylediği yalanlar! Bu cümleler onları ele veriyor
23 Şubat 2024 - 11:57 - Güncelleme: 24 Şubat 2024 - 11:35

 

İlişkisinde ya da evliliğinde aldatılmayı hiç kimse istemez. Ancak bazı erkekler sadakat konusunda başarılı olamaz ve eşlerini sürekli aldatır. Bu erkekler yeni tanıştıkları kadınlara ezberlenmiş cümlelerle konuşurlar. Eşlerini aldatan erkeklerin sıklıkla söylediği yalanları merak ediyorsanız bu yazımıza mutlaka bir göz atın.
BENİ KİMSE ANLAMIYOR

BENİ KİMSE ANLAMIYOR 

 

Eşlerini aldatan erkekler genellikle yeni tanıştıkları insanlara asla anlaşılmadıklarını söylerler. Kendilerini mağdur göstererek güven kazanmaya çalışırlar.

 

Özellikle eşlerinin onları anlamadığını ve dinlemediğini söylerler. Duygusal olarak yalnız olduğuna inandırmaya çalışırlar. "Bir tek beni sen anlıyorsun" gibi kalıplaşmış cümlelerle yeni tanıştıkları kadınları etkilemeye çalışırlar.
SEVEREK EVLENMEDİM

SEVEREK EVLENMEDİM 

 

Eşlerini aldatan erkekler genellikle zorla ya da mecburen evlendiğini söyler. Kendilerini kurban olarak göstererek başka kadınların ilgisini çekmeye çalışırlar.

Evli erkekler genellikle eşlerini asla istemediklerini söyleyip dururlar. Ailesi için evlendiklerini söylerler. Aslında bu onların başka kadınları etkilemek için uydurduğu yalanların başında gelir.
ÇOCUĞUM İÇİN O EVDEYİM! 

 

Çapkın erkekler çocuklarının varlığını genelde kendi amaçları doğrultusunda kullanabiliyor. Eşlerini aldatan erkekler, tanıştıkları insanlara çocuğu için bu evliliği sürdürdüklerini söylüyor.

 

Çocuklarının mutluluğu için evliliklerini sürdürmek zorunda olduklarını dile getiriyorlar. Etkilemek istedikleri kadınların ne kadar fedakar olduklarını düşünmelerini istiyorlar.

HİSLERİMİ KAYBETTİM

HİSLERİMİ KAYBETTİM 

 

Aldatan erkekler genellikle duygusal olarak boşlukta olduklarını söyler. Eşlerine karşı hiçbir şey hissetmediklerini dile getirirler. Bu onların sadece aldatmak için uydurdukları bahanelerden bazılarıdır.
 

 

 

 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum