Ali Koç: Ciğeri üç para etmez televizyon yorumcuları..

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Almanya'da Köln Fenerbahçeliler Derneği'nin düzenlediği 22. yıl balosuna katıldı ve çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ali Koç: Ciğeri üç para etmez televizyon yorumcuları..
17 Mart 2019 - 18:15
Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde:

"UEFA ile üç yıllık bir anlaşma yaptık, mayıs ayında bitiyor. 3 yıllık gelir gider tablosunda 30 milyon euro eksi yapma hakkımız var. Bugün eksi 90 milyondayız. Mayıs ayına kadar 60 milyon euro kar etmemiz lazım ki, böyle bir şey söz konusu değil."

"Ceza almakla karşı karşıyayız fakat bunu hep beraber aşabiliriz. Bizim kulübe koyduğumuz sermaye ve 18 bin ayrı küçük hissedarın katılımıyla koyduğumuz sermayenin bir kısmının UEFA tarafından gelir olarak kaydedilme imkanı var."

"FFP konusunu aşamazsak, sadece ve sadece sattığımız kadar oyuncu alabiliyoruz hatta bir adım daha ileri gideyim, transfer yasağına kadar iş gidebilir. İçinde bulunduğumuz mali tabloyu, sıkıntıları ve FFP cezalarını muhtemelen hep beraber çözebiliriz."

"Kitlesel kaynak yaratma projemizi başlatıyoruz. İnşallah sizlerin desteğiyle bu engelleri aşma imkanını sağlayabiliriz. Dünyada bizim yapmak istediğimizi şimdiye kadar yapmış hiçbir kulüp yok. Bizim yapacağımız kampanya, Fenerbahçe'nin mali bağımsızlığı için bir adım.”

"Fenerbahçe, başarısı bir sezonluk maçların sonuçlarıyla ölçülecek bir kulüp değil. Fenerbahçe, hepimizin bildiği gibi şampiyonluklardan ve galibiyetlerden daha büyük bir kulüptür. Ben doğru yolda olduğumuza inanıyorum."

"Ben bu sene kötü başkanlık ettim ama ciğeri üç para etmez televizyon yorumcularının ağzına sakız etmem kendimi"

YORUMLAR

  • 0 Yorum