Ali Koç neden Beşiktaş forması giyecek. Helal olsun sana başkan

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ‘Bırakmam Seni Pamir’ kampanyası kapsamında bir araya geldi. Kampanyada Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Koç, "Fark etmez. Ben Beşiktaş forması giyer gelirim" ifadelerini kullandı.

 Ali Koç neden Beşiktaş forması giyecek. Helal olsun sana başkan
12 Kasım 2020 - 11:21
Beşiktaş Kulübü, SMA hastalığıyla mücadele eden Pamir Pekin için ‘Bırakam Seni Pamir’ kampanyası düzenledi. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Pamir için birlik oldu. Kulüp başkanlarının, birçok ünlü ismin ve Pamir'in ailesinin bir araya geldiği yardım kampanyası Beşiktaş YouTube kanalından yayınlandı.

Kulüpler arasında birlik açısında önemli mesajların verildiği canlı yayında Ali Koç, Pamir bebeğin sağlığına kavuştuktan sonra kendisiyle maç izlemek istediğini dile getirdi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ise Ali Koç'a "Bizim sahamızda olsun. Avantaj bizde olsun" şeklinde yanıt verdi. Koç, Beşiktaş Başkanı Çebi’ye , ''Fark etmez. Beşiktaş forması giyer gelirim.'' dedi.

Ahmet Nur Çebi'nin “Harikasın” diyerek cevap verdiği o diyalog büyük yankı uyandırdı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum