Ambulansta tedavi ettiği adamın cinsel saldırısına uğradı!

Londra'da ambulans görevlisi olarak çalışan 25 yaşındaki Lizzie Smith, dövüşte yaralanan bir adama müdahale ederken cinsel tacize uğradı.

Ambulansta tedavi ettiği adamın cinsel saldırısına uğradı!
15 Kasım 2019 - 20:07





Acil Ambulans Ekibi doktoru, 25 yaşındaki Lizzie Smith ve bir meslektaşı, Willesden High Road'da bir vaka için çağrıldı. Yaşayacağı korkunç olaydan habersiz bir kavgaya karışan vatandaşa müdahele ediyordu ki bir anda hastanın cinsel saldırısına maruz kaldı.








Lizzie İngiliz televizyonuna konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Çöp kutusuna bir şey koymak için hafifçe eğildim ve hasta o zaman sıkıca beni tuttu. Hızlıca zıpladım, ama beni sıkıca tutup kendine çekmeye başladı. Çok korktum, şoke oldum."




"Uzunca çırpındım. Neyse ki, mürettebat arkadaşım beni gördü ve durması konusunda ısrar etti. Ne yazık ki, bu olaylar olması gerekenden çok daha fazla oluyor ve kabul edilebilir değil."



Paylaş Tweetle

36




Polis hemen olay yerine geldi ve saldırganı tutukladı. Bu durumdan bile faydalanmak isteyen saldırgana, geçen Cuma görülen davada 120 saatlik toplum hizmeti yapması emredildi ve 250 sterlin para cezası verildi.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum