Ankara'da Güvenli Lazer Epilasyon Buz Lazer

Başkent Ankara’da birçok lazer epilasyon merkezine rastlamak mümkün. Ankara Lazer Epilasyon merkezleri arasında hangi kriterlere göre seçim yapıldığını sizler için araştırdık. Yaptığımız araştırmada,Lazer Epilasyon Ankara dendiği zaman Buz Lazer adının öne çıktığını gördük. Biz de Buz Lazer sistemini yakından inceledik.

Ankara'da Güvenli Lazer Epilasyon Buz Lazer
19 Kasım 2020 - 17:00 - Güncelleme: 19 Kasım 2020 - 17:08
Başkent Ankara’da birçok lazer epilasyon merkezine rastlamak mümkün. Ankara Lazer Epilasyon merkezleri arasında hangi kriterlere göre seçim yapıldığını sizler için araştırdık. Yaptığımız araştırmada,Lazer Epilasyon Ankara dendiği zaman Buz Lazer adının öne çıktığını gördük. Biz de Buz Lazer sistemini yakından inceledik.

Buz Lazer Neden Bu Denli Çok Tercih Ediliyor?

Lazer epilasyon yaptıranlar için sonuçların etkili ve kalıcı olması elbette çok önemli. Bir önemli kriter de uygulamanın güvenli olması. Lazer epilasyon sonrası ciltte yanık, iz kalması, açık ve/veya koyu renkli lekeler gibi istenmeyen etkilerle karşılaşmayı hiç kimse istemez. Bu nedenle lazer epilasyon merkezi seçiminde, güvenliğini kanıtlamış cihazlarla uygulama yapan merkezler tercih ediliyor. Buz Lazer bu kriterlere uyan bir sistem. Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) onayına sahip olması, hakkında birçok bilimsel çalışma bulunması ile güvenli olduğunu kanıtlamış durumda. Tüm Türkiye’de olduğu gibi başkent Ankara’nın seçkin merkezlerinde ve kiniklerinde de Buz Lazer kullanılıyor.

Buz Lazer etkili ve güvenli olduğunu hakkındaki bilimsel çalışmalarla kanıtlamış olmasının yanında konforlu olması ile de tercih ediliyor. Patentli Ice Teknolojisi, yine patentli SHR (Super Hair Removal) uygulama tekniği ile lazer epilasyonun ağrısız, acısız adeta masaj konforunda olmasını sağlıyor.

Ice Teknolojisi gelişmiş bir soğutma sistemi. Lazer epilasyon esnasında cildi -3 dereceye kadar soğutuyor. Tedavi başlığının safir ucundan yapılan soğutma, ciltte buz gibi bir soğuk his yaratıyor ve cildi tüm seans boyunca ferahlatıyor. Kişiler böylece ağrısız, acısız buz gibi ferah bir hisle lazer epilasyon yaptırmanın konforunu yaşıyorlar.

 

SHR uygulama metodunda kıl kökleri yavaş yavaş kademeli olarak ısıtılıyor. Tekli yüksek enerjide lazer atımları yerine, bu uygulama tekniği cilt yüzeyini koruyor. Yüksek tekrarlama oranı kıl köklerinde etkili bir tahribat yaratırken, cilt yüzeyi korunduğu için yan etki riski minimuma iniyor. Cilt yanığı riskinin minimuma inmesi özellikle esmer tenli kişilere lazer epilasyonda önemli bir avantaj sağlıyor. Zaten Buz Lazer bu özellikleri ile bronz ten dahil tüm cilt tiplerinin lazer epilasyonunda FDA onayına sahip.

Buz Lazer ayva tüylerinde yayılma yapmadığı için yüz lazer epilasyonu için de ideal bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor. Kaş şekillendirme, kaş ortası lazer epilasyonu için yüz ucuna sahip Buz Lazer, bu bölgelerde de güvenle uygulama yapılmasını sağlıyor. Yüz ucu, kolay ve pratik kullanımı ile burun ve kulak içi kıllarının lazer epilasyonunu da mümkün kılıyor.

Araştırmamız, erkeklerin de Buz Lazer’den artan oranda yaralandığını gösteriyor. Ağrısız bir şekilde istenmeyen tüylerinden kurtulmak isteyen erkekler Buz Lazer epilasyonu tercih ediyorlar.

 

Sahte Buz Lazer Cihazlarına Dikkat

Buz Lazer sadece Soprano Ice, Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarını kapsıyor. Patentli bir marka olan Buz Lazer’in taklit edildiğini de belirtmenin önemli olduğunu düşünüyoruz. Buz Lazer çok tercih edildiği için hiçbir güvenlik kaydı olmayan bazı cihazların da Buz Lazer olarak lanse edildiğine rastlıyoruz. FDA onayı olmayan ve güvenlik kaydı bulunmayan bu cihazların hem etkili olamayacağını hem de ciltte yanık, iz, leke oluşumuna neden olabildiklerini belirtmek isteriz. ‘’15-20 seans uygulama yaptırdım, sonuç alamadım…’’ diyen mağdur kişileri duyuyoruz. Bu kişiler, ne yazık ki ucuz teknoloji kullanan taklit cihazlarla uygulama yaptırıp bir nevi dolandırılan kişiler. Bu yüzden Buz Lazer yaptırmadan önce titizlikle orijinal Buz Lazer merkezlerini araştırmanızı öneriyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum