Arkadaşım dikiş biliyor, kızlık zarımı dikebilir mi?

17 yaşında bir kızım. Eski nişanlımla 6 kez ilişkiye girdik, ayrıldık. Şimdi kısmetim çıktı, evleneceğim ama kız değilim.

Arkadaşım dikiş biliyor, kızlık zarımı dikebilir mi?
02 Temmuz 2020 - 10:53
Kızlık zarımı evde dikebilir miyiz? Biçki dikiş kursuna giden bir arkadaşım var. Bana “Haydar Hoca tarif etsin, ben dikerim” dedi. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Her şey olur yavrum, bu dünyada olmaz, olmaz. Öyle şeyler olur ki adama yuttururlar! Siz iyi yoldasınız. Zarını diktirecekler sıraya girsin, herkes bedelini ödesin. 6 kerelik olay bir çizikle silinsin. DİKECEK makineyi ve ustayı keşfederseniz neden olmasın, neden keseler dolmasın? Kızım, yalnız ufak bir engel olabilir. Makine bu ya, o sırada kazara bir başkasının eline düşer, o dikiverirse işte buna karışmam, böyle kirli işlere de bulaşmam.

Penis nakli yaptıracağım



66 yaşındayım. Eşim 2 yıl önce öldü. Sekse çok istekliyim ama penisim küçük. Maddi durumum iyi. Liseden arkadaşımla karşılaştım. Onun parası yok ama penisi kalın ve büyük. Tam istediğim gibi. O boğa gibi ama sürülecek tarlası yok.

Gecekonduda kira ile oturuyor. Onunla anlaştık, küçük bir daire karşılığında penis nakli yaptırmaya karar verdik. Acaba ben ikinci kez evlenirsem ve çocuğum olursa, çocuk kimden sayılır? RUMUZ: ÇEMİŞGEZEKLİ ZÜHTÜ

CEVAP

Ula Zühtü, karın öldü, şansın da sana küstü. Rahmetli hayattayken saçını süpürge etmiş, seni zengin etmişti. Allah gani gani rahmet eylesin. Sende iştah çok, kaşık kırık. Umut yoğun bakımda inliyor. Bir aşı, bir serum... İşte karşında liseden arkadaşın boğa Harun. O da ne? Yaradan senin hayalinden almış, ona monte etmiş.

Boğa Harun’da takım taklavat gani. Karşısına pat diye bir şans düşmüş: Eski arkadaşı Zühtü. Ortam neşeli, kafalar dumanlı. Karşılıklı nakil pazarlıkları... Harun direniyor, “Sadece derisi kalmış, bu ne?” diye psikolojik baskı yapıyor. Bak Zühtü, ufak daireye bu iş olmaz.

Harun açık artırmaya çıksa villaya işi kapatır. Sen elini cebine at, daireye bir yazlık kat. Ameliyat masraflarını da ekle. Ameliyat yapıldı, sıra çocuğu geldi öyle mi? O da ne dert canım. Genetik yapısı seninkisine çekecek. Ama Harun’un karısı, gelin hanım ağlayacak ki ne ağlayacak.

Kız “Penisin kara” dedi



25 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girecektik. Kız “Penisin çok kara “ dedi ve beni terk etti. Ne yapacağım?

CEVAP

Yavrum, çözümü yok değil. Kadınların yüzlerine sürdüğü fondöten var ya, git en ucuzundan al. Penisini onunla, ten rengini alana kadar boya. Sonra kıza “Doktora gittim, bana ilaç verdi, bak hemen rengi değişti” de. Kız kontrol etmek isterse dikkatli ol, kontrolü uzaktan yapsın, boyalar eline çıkmasın.

Çocuğum derdine bak ya! Yıllardır size söyleyip duruyorum, boyu değil, işlevi diye yazıyorum. Değerli okurum, ben oyununuza ortak olamam. Kendini de, kızı da üzme, zamanı gelince kendine uygun birini zaten bulacaksın.

Depo benzin dolu ama arazi yok



23 yaşındayım, yakışıklıyım. Crosumun deposu full benzinle dolu ama arazi yok. Ne yapmam lazım? RUMUZ: FULL CROS

CEVAP

Delikanlım, benzinin kalitesi önemli. Süper mi, kurşunsuz mu? Motor dizel mi, benzinli mi? Araban düz mü, otomatik vitesli mi? Bunları bilmeden ne diyeceğim? Önemli olan arazi. Bataklığa dalma, buzlu yolda kalma. Virajları dar alma, gözünü yoldan ayırma.

Tozlu yollar gözünü karartır. Kararmış gözler yolunu şaşırtır. Arazide başkalarının ekili yerlerini çiğneme. Yanlış tarlalara girme. Kazara da olsa asla çam devirme. Namerde fırsat verme. Başka tarlalardan kopardığın haramı yeme. Hatırını kırmadım, her şeyi yazdım. Haydar Hocam demedi deme.

5 kez evlendim ama eşlerim hemen ölüyor



60 yaşındayım, 5 evlilik geçirdim. Eşlerimden üçü gerdek gecesi vefat etti. İkisi de 1 aya kalmadan öldü. Ben yine bir evlilik yaptım ama eşimi kaybetmekten korkuyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Azrail’in kankası! Ecelin faizsiz bankası. Bu gidişle yan yana gelmez gömleğinin yakası. Bir ömürde 5 ölü, ya sen kimin dölüsün, kimin dölü? Alaylı ve dolaylı bir mesaj mı veriyorsun. Ne diyorsun? Altıncıya yeni bir pasaport mu hazırlıyorsun? Gel kulağıma söyle. Bu işin doğrusu nedir? Haa... Haaa... Olmaz, böylesini duymadım.

Seni de adam yerine koymadım. Debreli Hasan dağları inletme, fırsat bu fırsattır diye fasa fisolarını bana dinletme. Senin kadınlar da maşallah korkusuzmuş. Hepsi de ölümüne kucağına oturmuş.

Kocam kendini Kanuni beni de Hürrem sanıyor



35 yaşında kadınım. 10 yıllık evliyim. Eşim de 42 yaşında. Son 6 aydır kocam yatak odasında Kızıl Maske Fantom kılığında dolaşıyor. Hatta Fantom yüzüğü yaptırdı. Vücudumun her yerinde kuru kafa izi kaldı. Şimdi diziye takıldı. kendini Kanuni, beni de Hürrem sanıyor. Bu fantezilerin sonu nereye varır?

CEVAP

Sevgili okurum, iyi ki örümcek adam olmamış. Çıkmayan canda umut var. Şimdi o tek umuda oynuyoruz. Önce teşhis, adamında iktidarsızlık çanları çalıyor. Ne yapsın? Gelelim umuda; o Kanuni, sen de Hürrem olacaksın. Hemen kabul et rolünü.

Kapıdan girerken “Hünkarım” diye başla, çıkarken öyle bitir. Sana ‘Sultan’ muamelesi yapsın. Dizinin başından ayrılmayın, bitmesin diye dua edin. Orgazm olurken arada ‘Sülüman’ deyiver. Bu sırada yüzüğe dikkat et. Yüzüne gözüne inmesin, sonra sorumluluk kabul etmem.

İlişkide mavi lens taksam bebeğim mavi gözlü olur mu?



27 yaşındayım ve 3 aylık evliyim. Mavi gözlü bebekleri çok seviyorum. Ama eşimin de, benim de gözüm kahverengi. Cinsel ilişki sırasında mavi lens taksam bebeğimin göz rengi mavi olur mu? RUMUZ: MAVİ MAVİ

CEVAP

Değerli okurum, kara gözlüm, efkarlanma gül gayrı. Mektubun gelir gelmez, yanındayım. Gelip sana bir mavi lens takayım, sonra da falına bakayım. Yavrucum, iyi ki çok zor bir şey istemedin. Ya deseydin “Mor gözlü isterim”. Ben nasıl kıyarım sana, yani gözünü mü morartacağım? Kahverengi gözlerini kara yapmak daha kolay.

Takarsınız birer gözlük. Alırsınız elinize bir sözlük. Doğacak çocuğa isim ararsınız. O sırada ışığı söndürürsünüz. Doğacak çocuğun gözünün rengini düşünürsünüz. Gelelim şu mavi lense; Allah’ın dediği olur, bu kurala da Hocanız selam durur. Gözünüzle oynamayın, oraya buraya yabancı cisim koymayın.

Kocam sırtını dönüp uyuyor



34 yaşında kadınım, çok istekliyim. Kocamın ilişki korkusu var. Fantezilerle bile ikna edemiyorum. Penisi 16 santim. Sanıyorum utandığı için bana arkasını dönüp uyuyor. Ne olacak halimiz?

CEVAP

Sevgili okurum, anladım da 16 santimlik, fevkaladenin fevkinde bir penis için eşin neden utanıp arkasını dönüp yatsın ki? Yaşın, cinsel enerjin ve isteğin dorukta. Adamın ise kırağı vurmuş patlıcan gibi. Buruşmuş, kızartmaya gelmiyor.

Karnıyarık için tavaya yanaşmıyor. İmam bayıldıya izin vermiyor. Bu konuda fanteziler de işe yaramıyor. Geriye ne kaldı? Patlıcanın kimyası. Yani eşinin ruh dünyası. Tek yol turşusunu kurmak. Hadi hayırlısı diyelim. Bu turşu için de yılları beklemeyelim.

Karım 8’inci çocuğu istiyor



Eşimle 15 yıldır evliyiz, 7 çocuğumuz var. Eşim hâlâ çocuk istiyor. İnşaat işçisiyim, evi zor geçindiriyorum. Artık çocuk istemiyorum. Eşim uyurken bıçaklamakla tehdit ediyor. Sabahlara kadar gözüme uyku girmiyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Okurum, iki kere geçmiş olsun. Birincisi 7 çocuğa bakım, büyütme zorluğu ikincisi de ele avuca sığmaz bir kadının ihtirasları ve bıçakla tehdidi. Allah kimsenin başına vermesin. Umarım çocukların çabucak büyürler. Dört- beş koldan çalışmaya başlarlar ki hiç olmazsa eve haftada iki defa et girer.

Hanımı uslandırmak gerekiyor. İlk çocuğunu hemen evlendir, 5 torun yapsınlar. Hanımını da başlarına bakıcı gibi oturt. Şunun şurasında kurtuluşuna birkaç yıl kalmış. O kadar da sabrediver canım.

Büyüklüğü dışarıdan anlaşılır mı?



45 yaşında kadınım. Boyu önemli değil diyorsunuz ama gönül fazlasını istiyor. Filmlerdekileri görünce bahtsızlığıma lanet ediyorum. Erkeğe bakınca penisinin büyük olup olmadığını nasıl anlarım? Son şansımı riske atmak istemiyorum. RUMUZ: GALATA KULESi

CEVAP

Okurum, bir helikopter kiraladım, Galata Kulesi ile Beyazıt Kulesi arasında gidip geliyorum. Beyazıt Kulesi daha uzun, Galata Kulesi daha kalın. İkisini de gözüm tutmadı. Eskiden Kapalıçarşı’da şimdilerdeki yapay penislerin, balmumundan yapılmış olanları satılırmış. Adına da zıbık denirmiş.

Yapay penislerin satıldığı dükkanlardan birine hoş bir hanım girmiş ve “Bir zıbık istiyorum” demiş. Satıcı da “Nasıl olsun?” diye sormuş. Kadın şöyle cevap vermiş: “Kutr-i Kürdi (çapı Kürt gibi), tul-i Arabi (boyu Arap gibi) nefaset-i Türki (güzelliği Türk gibi) olsun deyince adam “Hanımefendi öylesini bulsam kendim kullanırım” demiş.

Porno filmlerde gördüklerin seçilmiş insanlardır. Sen kafana takmışsın, bu dünyaya veda etmeden bir de öylesini göreyim diyorsan, şansın açık olsun.

KAYNAK POSTA.COM

DR.HAYDAR DÜMEN

YORUMLAR

  • 0 Yorum