Astrolog Kassandra 15 günde neler olacağını açıkladı!

Fatih Portakal'ın akıbetini, ünlü ölümlerini, bakanın istifa dilekçesini bile önceden bildi

Astrolog Kassandra 15 günde neler olacağını açıkladı!
12 Eylül 2020 - 10:09
Öngörülerinin hepsi çıkan ünlülerin astroloğu Kassandra, Fatih Altaylı’nın başına gelecekleri tahmin ettikten sonra ünlü sanatçıların vefat edeceğini son yazısında açıklamıştı. Bir bürokratın da görevini bırakacağını ifade eden Kassandra yine yanılmadı. Doktor Serdar Savaş, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifadan bir kaç defa döndürüldüğünü söyledi. Kassandra, "Bu ay çok şeye gebe" dedi.
Dünya artık Mars Retrosu'nun hakimiyetinde diyen Kassandra, 15 Kasım'a kadar çok etkin olacağını söyledi. Spor ve siyasette dengelerin değişeceğini söyleyen Kassandra, "İnsanlar çok gelgitler yaşayacak. Çok ünlü biri vereceği ani bir kararla şok yaşatacak" dedi. 

Dedikleri bir bir çıkan ünlülerin astroloğu Kassandra, bir önceki yazısında Fatih Portakal'ın tekne alacağını da tahmin etti. Kassandra'nın bu açıklamasından 15 gün sonra Fatih Portakal, yeni aldığı yelkenli teknesinden paylaşım yaparak FOX TV'deki görevinden ayrıldığını açıkladı. Mesleği bıraktığını söyleyen Portakal stresten uzak günlerini de sosyal medya hesabından paylaşarak gündem oldu. 

ÜNLÜLERDE KAYIPLAR YAŞANACAK

Bir çok ünlü sanatçının yıldızına da baktığını belirten Kassandra "Buradan isim de yazabilirim. Ama yüzyüze olmasa bile telefonla konuştuğum sanatçının arkadaşının ölüm haberini vermek hele hele bu köşede yayımlamak benim ilkelerime ters düşüyor. 

İsim vermemi isteyen bir çok tanığım ısrar etti. Ama ben etik bulmadım bulmamda. El atından evini, arabasını satışa çıkartan hatta satan sanatçılar da var. Bu isimler korona virüs nedeniyle gelirleri düşünce içinde bulundukları çıkmazdan kurtulmak için kendilerince çare buluyorlar. Bunların isimlerini yazmam benim magazin muhabirinden farkımın olmadığını ortaya koyar. Mesleğim gereği ben bildiklerimi değil bilmediklerimi yazıyorum"
diye konuştu.


Bu açıklamanın üzerinden günler geçmeden acı haberler peşpeşe geldi. Bir dönemin efsane dizilerinden Kurtlar Vadisi'nde 'Tombalacı' lakabıyla diziye damga vuran ünlü oyuncu Haldun Boysan, dizi çekimleri için bulunduğu Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde vefat etti. 

Türk sinemasının emektar oyuncularından Halil Kumova da, Malatya’da çekimleri devam eden sinema filminin setinde aniden rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

BÜROKRAT GÖREVİNİ DEVREDECEK

Kassandra "Adından çok sık bahsi geçen ünlü bir bürokrat görevini başka bir meslektaşına devredecek. Bu bürokratın görevi bırakması ülkede gündem olacak. Yorulduğu ileri sürülecek. Ama ben bu açıklamalara da inanmayacağım. Belki ailesine fazla zaman ayıramadığını da dile getirecektir. Yıldızlar bunun tam tersi olduğunu gözlerimin önüne seriyor. Benimle samimi olanlara bile ismin zikretmeyeceğim. Bir başka bürokratın da görev yeri değiştirilecek" diye konuştu. 

Bu açıklamanın ardından da Doktor Serdar Savaş, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifadan bir kaç defa döndürüldüğünü söyledi.

Benim kehanetimi de ilk olarak Günboyu.com.tr de haberleştirdi.

99932.jpg


YÜZ YÜZE EĞİTİMDE KAOS YAŞANACAK

Bu ayın 21'inde yüzyüze eğitimin gerçekleşmesinin çok zor olduğunu belirten Kassandra'nın bu tahmini de doğru çıktı. Milli  Eğitim Bakanlığı (MEB), 21 Eylül'de başlayacak yüz yüze eğitimin uygulanmasına ilişkin 81 ilin Milli Eğitim Müdürlüklerine genelge gönderdi. Genelgeye göre; öğrencinin yüz yüze eğitime katılımı zorunlu tutulmayacak, veli yazılı bir başvuruda bulunmaksızın kendi isteğiyle öğrencisinin uzaktan eğitime devamını sağlayabilecek.

EYLÜL AYINDAN BİRBİRİ ARDINA KAYIPLAR OLACAK

Çok şey söylemek istiyorum ama çekiniyorum diyen Kassandra "Bazı ünlüler bu ay çok ama çok kötü şeyler yaşayacak. Ne olacağını söylemeye dilim varmıyor. Küremde de bu olayları gördüm. Onlar bana resmen fısıldadı. Yanılmamı benden çok kimse isteyemez. Kimseye bir olmasın benim de öngörülerim boş çıksın. Bunu dünden razıyım" dedi.

yoldizzzzzzz-001.jpg

63a6d4a1-6a35-46d7-a4cd-6f741f07fd32.jpg

BİLİM DÜNYASINDA ÖNEMLİ GELİŞMELER OLACAK

Her gece hislerinin üst seviyeye çıktığını belirten ünlü astrolog, insanlara iyi şeyler müjdelemek için can attığını da söyledi. Son retronun etkisinin azaldığı ay olan Ekim'de insanlık için bilim dünyasından güzel açıklamaların peş peşe geleceğini belirten Kassandra, herkesin biraz rahat nefes alacağını kaydetti.

"Yapılan açıklamalar büyük bir müjdenin ayak sesleri olacak gibi görünüyor" dedi. 

Ünlü astrologa göre önümüzdeki süreç şöyle devam edecek: 

FUTBOLCULAR İÇİN ZOR SÜREÇ

Süper Lig maçları Rizespor-Fenerbahçe karşılaşmasıyla start aldı. Futbolcular çok rahat olmamalı aksine önlemlerini en üst seviyeye çıkarmalılar. Yıldızlar bana futbolcuların korona virüse yakalanacağını fısıldadı. Kulüpler tedbirini vakit kaybetmeden almalı. Avrupa'da da futbolcular bu hastalığın etkisini yakından hissedecek" diye konuştu.

ÜLKELER GERGİN

Bir çok ülkede sular ısınıyor. Bazıları birbirlerine aba altında sopa göstermeye devam edecek. Ama bu gerginlik laf dalaşından öteye gitmeyecek. Bazı ülkelerde bombalı saldırılar yaşanacak. Masum vatandaşlara ateş açılarak katledilecek. 2020 yılı gerçekten güzel insanlar için kabus gibi geçiyor ve geçecek. 

Kaynak Yeniçağ: Astrolog Kassandra 15 günde neler olacağını açıkladı! Fatih Portakal'ın akıbetini, ünlü ölümlerini, bakanın istifa dilekçesini bile önceden bildi

YORUMLAR

  • 0 Yorum