Astroloji: 2022 burç yorumları

Astroloji: 2022 burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu 2022 yılında neler bekliyor?

Astroloji: 2022 burç yorumları
31 Aralık 2021 - 08:38 - Güncelleme: 31 Aralık 2021 - 16:55

Astroloji: 2022 yıllık burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu 2022 yılı burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu 2022 yıllık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu, ruhsal oyununuzu geliştirmek, içsel şifa yapmak ve öz bakımı önceliklendirmek için önemli bir yıl, Koç. Bazı alternatif terapi biçimlerini denemenin veya mistik sanatlarla deneyler yapmanın bazı büyük ruhsal atılımlara yol açabileceğini ve başkalarıyla bağlantınızı derinleştirebileceğini görebilirsiniz. Yakında yüzeye çıkmaya başlayacak her türlü yeni fikri bir araya getiriyorsunuz ama bu iç gözlem planlama aşamalarında kendinizi acele etmeyin! Bir tırtılın kelebeğe dönüşmesinin tek yolu bir kozaya çekilmek, bu yüzden 2022’nin ruhunuzu beslemesine izin verin.

 

2022, ilişki odaklı Venüs’ün kariyer bölgenizde geriye doğru ilerlemesiyle başlar ve başkaları tarafından nasıl algılanmak istediğinizi düşünmek için zaman harcamanızı gerektiren enerjiler söz konusu. Uzun süredir devam eden inançların ve hedeflerin bir yeni yıl planlarını kullanabileceğini keşfedebilirsiniz. Yolunuzu gözden geçirmek için her zamanki koşuşturmanızdan bir adım geri atmak ilk başta tuhaf gelse de, hepsi sosyal ve profesyonel hayatınızı etkileyebilecek olan Merkür’ün dört gerilemesi sayesinde yakında aşina olacağınız bir duygu. Bu enerji; ilki iletişimi bölgenizi, ikincisi iletişim bölgenizi etkiler; üçüncüsü ortaklık bölgenizi ve 29 Aralık’tan 18 Ocak 2023’e kadar dördüncüsü kariyer bölgenizde olacak.

Tüm bu geçişlerin altında yatan tema, kendinizi nasıl ifade ettiğinizdir ve bu yöneticiniz Mars, 30 Ekim ile 12 Ocak 2023 tarihleri arasında iletişim bölgenizde geri harekette olduğunda sizin için önemli bir şekilde ortaya çıkacaktır. Bu dönem test edilecek. Sabrınız, özellikle de başkalarıyla etkileşim ve işbirliği söz konusu olduğunda, ancak bu süreçte kendiniz hakkında çok şey öğreneceksiniz.

Kendiniz hakkında bilgi edinmekten bahsetmişken, şanslı Jüpiter bu yıl zamanının çoğunu ruhanilik bölgenizde 28 Aralık 2021’den 10 Mayıs’a ve yine 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar geçirirken, terapide derinlere inebilir, zorlu, duygusal mücadele edebilirsiniz. Meditasyon, yoga ve daha fazla hayal kurma gibi solo uygulamalar da faydalı olabilir. Ve sizin için tüm yılın en heyecanlı dönemi olarak 10 Mayıs 28 Ekim arasını takviminizde daire içine alın, Genişleyen Jüpiter, 2010-2011’den beri ilk kez burcunuza girerek şansınızı, iyimserliğinizi ve en büyük hayallerinizi gerçeğe dönüştürme yeteneğinizi artıracak.

 

boğa burcu

Boğa burcu 2022 yıllık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Boğa, bu yıl hayatınıza muhteşem yeni bağlantılar getirecek ve büyümenizi destekleyecek heyecan verici yeni arkadaşlıklara erişmenizi sağlayacak. Ve çevrenizde sizinle aynı düşünen insanlardan oluşan bir ekip olması önemlidir, çünkü Kuzey Düğüm burcunuza girerken, kendinize güvenmeye başlayacak ve tamamen yeni yollarla kendinize güvenmeyi öğreneceksiniz. Hem kariyer hem de ilişki departmanında yolunuza çıkan birçok ders ve değişiklik var, bu yüzden sabit kalmak için sezgilerinize güvenmekten korkmayın. Gezegenler, 2022’de içten sabrınızı test edebilir, ancak aynı zamanda size asla yalnız olmadığınızı hatırlatan nimetler de getirecekler. Aşk hayatınızda ise büyük sürprizlere hazır olun.

Geçen yıl boyunca burcunuzdaki Uranüs ile ciddi bir şekilde karşı karşıya gelen ciddi Satürn sayesinde, evrenin sizi bir süredir değişmeye ve büyümeye zorladığını hissediyorsunuzdur. Bu yılki tutulmaların dördünün de burcunuza (30 Nisan ve 8 Kasım’da) ya da ortaklık bölgenize (15 Mayıs ve 25 Ekim) isabet etmesi sayesinde, bu temanın yoğunluğunun bu yıl yüksek bir seviyeye ulaşmasına hazırlanın. Her biri, benlik duygunuzda daha güçlü durmanız ve büyümenin bire bir ilişkilerinize yansıdığından emin olmanız için yolculuğunuzda sizi daha da ileriye götürür.

Bu arada, bu yılki Merkür retroları, profesyonel yolunuzdan ne istediğinizi düşünmenizi sağlayacak. Birincisi kariyer bölgenize, ikincisi para bölgenize, üçüncüsü günlük rutin bölgenize ve dördüncüsü yüksek öğrenim bölgenize düşüyor size yavaşlamanız ve hedeflediğiniz şeyin nabzını tutmanız için dört fırsat sunuyor, nasıl değer görmek istediğinizi, gününüzün nasıl görünmesini istediğinizi ve hedeflerinize ulaşmak için ufkunuzu nasıl genişletmek istediğinizi belirleyin.

Bu sorulardan herhangi birine takılırsanız, şanslı Jüpiter’in 28 Aralık 2021’den 10 Mayıs’a kadar ağ bölgenizden geçmesi sayesinde arkadaşlarınızın ve iş arkadaşlarınızın bilgeliğinden ve desteğinden yararlanabileceğinizden emin olabilirsiniz. ve yine 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar. Ve 12 Nisan civarında, sezonunuz başlamadan hemen önce, Jüpiter orada rüya gibi Neptün ile bağlantı kurar ve potansiyel olarak umut verici bir grup projesine yol açabilecek yaratıcı bir beyin fırtınasını körükler. Toplumsal bir çabanın parçası gibi hissetmek, şimdi rahatlatıcı ve özellikle verimli olabilir.

 

ikizler burcu

İkizler burcu 2022 yıllık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Yüksek fikirli ilgi alanlarını takip etme ve hayata bakış açınızı genişletme konusunda daha ciddi hale geliyorsunuz, İkizler – ve bu yıl, bu genişletilmiş bakış açısını kariyer yolunuza uygulamak için hayırlı bir şansınız var. Bu, işte başarı elde etmek ve toplumdaki imajınızı yükseltmek için güçlü bir dönemdir, bu nedenle profesyonel hedeflerinizin peşinden gitmekten korkmayın. Otorite duygunuzu benimsemek, akranlarınızla ağ kurmak ve hesaplanmış riskler almak size temettü ödeyebilir. Mars’ın burcunuzdan geri hareket ettiği yılın son birkaç ayında kendinize bir mola verin. Bu dönemi dinlenmek, enerji toplamak ve 2022’ye kadar yaptığınız eylemleri düşünmek için kullanın.

Burcunuz ve ortaklık bölgenizdeki iki yıllık tutulmalardan sonra, muhtemelen uyum sağlamanız gereken tüm büyük, zaman zaman bunaltıcı değişikliklerden bir mola vermeye hazırsınız. Neyse ki, bu yıl şok edici değişimlerle ilgili değil, günlük rutininizdeki ruhsal gelişim ve destekleyici denge üzerine düşünmekle ilgili, çünkü tutulmalar 30 Nisan, 15 Mayıs, 25 Ekim ve 8 Kasım maneviyatınızı ve sağlık bölgeleri etkilenecek. Hayatta hızlı hareket etmeyi, hızlı bir şekilde bilgi toplamayı ve yaymayı tercih etme eğiliminde olsanız da, 2022’nin astrolojisi, sizi her zamankinden daha kolay almaya ve ne olabileceğini gözden geçirmek ve yeniden hayal etmek için geriye doğru adımlar atmaya teşvik etmekle ilgilidir.

Yöneticiniz Merkür, bu yıl dört kez geriye gidiyor önce macera bölgenizden, sonra burcunuzdan, kendinizi ifade bölgenizden ve son olarak da yakınlık bölgenizden. Ve sanki bu yeterli değilmiş gibi, hareket ve enerji gezegeni olan hareketli Mars, 30 Ekim 12 Ocak 2023 arasını burcunuzda geri harekette geçirecek ve bu özellikle uykulu bir dönem olabilir. Tutku projelerinde ilerleme kaydetmenin tek yolu gerçekten biraz sabır olacaktır.

Şanslı Jüpiter aynı zamanda yılın büyük bir bölümünde kariyer bölgenize iyi bir şans, iyimserlik ve yüksek görünürlük getiriyor 10 Mayıs 28 Ekim ve 20 Aralık 2023 hariç, ağ bölgenizi aydınlatacak ve hedeflerinizi destekleyecek daha fazla arkadaşınız ve meslektaşınızla birlikte bağlantı kuracaksınız.

 

yengeç burcu

Yengeç burcu 2022 yıllık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Yoğun bir yılın ardından 2022, sizi kabuğunuzdan çıkaracak ve maceracı yönünüzü kucaklamanıza yardımcı olacak tasasız bir enerjiyle kuşatıyor sizleri. İnanç sisteminizi genişleterek ve hayallerinizin peşinden koşarak, özellikle de konfor alanınızın dışına çıkmak anlamına geliyorsa, odağınızı dışa kaydırmanın zamanı geldi. Öğrenmek, seyahat etmek ve keşfetmek 2022’de sizin için büyük temalar, bu nedenle büyük bir seyahate çıkmayı veya yüksek öğrenime devam etmeyi düşünmek için harika bir zaman. Bu yeni deneyimler ayrıca size her türlü yaratıcı ilham kaynağı olacak, bu nedenle iş birliği yapmak veya fikirlerinizi ifade etmek için yeni fırsatlara bakın.

Ay sizin yöneticiniz olduğu için, onun döngülerine karşı özellikle hassassınız, bu nedenle güneş ve ay tutulmalarının nerede gerçekleşeceğini bilmek, önünüzdeki yıl hakkında size ciddi anlamda yardımcı olabilecek bilgiler sunabilir. Ayrıca bu yıl, kendi eviniz, kendini ifade etme ve romantizm eviniz 30 Nisan, 15 Mayıs, 25 Ekim ve 8 Kasım’da oyunun kurallarını değiştiren bu olaylardan etkilenecek. Kısacası, çevrenizdeki insanlar ve harcadığınız yaratıcı, içten enerji ile ilgili düşünmek zorunda kalacağınız bir dönem haline gelebilir. Memnun musunuz ve değilse nasıl daha fazla olabilirsiniz?

Astrolojik çalışmalarının derinlerine inen herkes, kalıpların ve yansıtma temalarının bol olma eğiliminde olduğunu fark edecektir, çünkü haberci Merkür’ün dördü de ilişki bölgelerinizden geçiyor. Birincisi yakınlık bölgenizde, ikincisi maneviyat bölgenizde, üçüncüsü ev bölgenizde ve dördüncüsü ortaklık bölgenizde. Bu dönemler sizi içe dönmeye ve eski yaraları iyileştirmeye davet ediyor, böylece daha kolay tatmin edici, güvenliği artıran temeller ve bağlar kurabilirsiniz. Servet getiren Jüpiter, yılın çoğunu 28 Aralık 2021’den 10 Mayıs’a ve 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar yüksek öğrenim ve macera evinizde geçirirken, rahatınızdan çıkmak için neredeyse doyumsuz bir ihtiyacınız olacak. Sizin kadar evi seven bir burç için şaşırtıcı gelse de farklılaşma ortaya çıkacak gibi görünüyor.

İster daha fazla seyahat etmeyi tercih edin, ister mevcut veya yeni becerilerinizi geliştirmenize olanak tanıyan dersler alın, ister mevcut sosyal ağınızın dışındaki insanlarla tanışın, ufuk açıcı anlar duygusal doyum sağlayacaktır. Ayrıca 10 Mayıs’tan 28 Ekim’e kadar, geniş gezegen kariyer alanınıza giriyor ve 2023’te profesyonel ilerleme yolunda tadını çıkarmayı bekleyebileceğiniz tanınma ve şansa bir göz atıyor.

 

aslan burcu

Aslan burcu 2022 yıllık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Geniş bir içsel gelişim dönemine giriyorsunuz, Aslanlar, bu yüzden kendinizi her yönden dönüştürmeyi bekleyin. İlişkiler ve taahhüt etmek istediğiniz şeyler hakkında çok şey öğreniyorsunuz, ancak bu yıl hem ev hem de kariyer söz konusu olduğunda birçok değişiklik getirecek sizlere. Güçlenmek yenilenmek için çok fazla değişiklik olsa da, bu gerçekten istediğiniz hayatı tezahür ettirmeye başlamak için çok fazla alan olduğu anlamına gelir. Manevi gücünüz tüm zamanların en yüksek seviyesinde, bu yüzden mistik yanınıza yaslanın ve en derin arzularınıza dokunun. Her şeyin olmasını sağlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda şans ta aşkta sizden yana.

2021 yılını, kariyerinizi ve ortaklık alanlarınızı etkileyen Satürn-Uranüs karesi sayesinde büyük bir hedefe ulaşmak için kalbinizi ve ruhunuzu iyileştirmek ve en yakın sevdikleriniz ile ilgili konular arasında sıkışmış hissederek geçirdiniz. Şimdi, kendiniz toparlama zamanı! Önemli değişiklikler yapmanın zamanının geldiğini fark ediyorsunuz ve işiniz ile ev hayatınız arasında özel hayatınızda denge uyum ahenk sizleri karşılıyor. Her ne kadar haberci Merkür’ün yılın ilk gerilemesi bu temayı vurgulayarak ortaklık evinize düşse de, uyandırma çağrıları kariyerinize ve ev bölgelerinize denk gelen 30 Nisan, 15 Mayıs, 25 Ekim ve 8 Kasım tutulmalarına bağlanabilir.

Aynı zamanda, şanslı Jüpiter yılın çoğunu 28 Aralık 2021’den 10 Mayıs’a ve yine 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar yakınlık evinizde geçirirken, duygusal olarak kendinizi en iyi şekilde aşk dolu ifade edebilmek için daha fazla fırsatınız olacak hayatınızdaki özel insanla evlilik kararı alabilir süre gelen birlikteliğinizi en güzel haliyle yaşamaya devam ediyorsunuz.

12 Nisan’ı, en yakın ilişkinizde yepyeni, yaratıcı bir ton oluşturabileceğiniz, özellikle hareketli, ilham verici bir an olarak daire içine alın. Ve devasa Jüpiter 10 Mayıs’tan 28 Ekim’e kadar macera bölgenize geldiğinde, 2023’ün daha da fazlasının tadını çıkarabileceğiniz öğrenme, uzun mesafeli seyahat ve kişisel gelişim ile ilgili bolluğa bir göz atacaksınız. Ve bir ekip çalışması üzerinde sıkı çalışıyorsanız, 30 Ekim 12 Ocak 2023 tarihleri biraz sinir bozucu olabilir, çünkü Mars ağ evinizde geri hareket edecek. Ama aynı zamanda başkalarıyla nasıl çalıştığınızı ve işbirlikçi bir çabanın parçası olmanın sizin için ne anlama geldiğini geliştirmek için bir fırsattır.

 

başak burcu

Başak burcu 2022 yılı yorumu

Başak burç yorumları: İlişkileriniz bu yıl bol şans ve büyüme fırsatlarıyla kutsanıyor, Başak bu yüzden aşkı arıyorsanız, bu enerjiye yaslanın. Mevcut ortaklıklar 2022 boyunca son derece derinleşebilir ve eğer bekarsanız, hayatınıza güvenilir yeni bir ortak da girebilir. Büyümenizi destekleyen şeylere ve insanlara bağlanmak için güzel bir zaman. Ayrıca bu yıl daha etkili iletişim kurma konusunda zorlanacaksınız, bu nedenle değişken doğanızı benimseyin ve fikirlerinizi ifade etmenin yeni yollarını bulun. Yönetici gezegen, haberci Merkür, sadece üç değil dört geri harekette olacak. Bu yıl birkaç kez, size yavaşlamanız için bolca fırsat sunuyor ki bu, adil olmak gerekirse, en sevdiğiniz veya yapılması en kolay şey olmasa da işlerinizi düzenlemenize fırsat verecek bir süreç. 14 Ocak’tan 3 Şubat’a kadar, iletişim gezegeni sağlık ve rutin bölgenizden romantizm bölgenize geri dönerek günlük programınızı nasıl ele aldığınızı gözden geçirmenizi ve eğlenceye öncelik vermenizi gerektirir.

10 Mayıs’tan 2 Haziran’a kadar Merkür, kariyerinizi ve yüksek öğrenim alanlarınızı etkileyerek size büyük resimdeki hedefleri netleştirme şansı sunacak. 9 Eylül’den 2 Ekim’e kadar, para bölgenizden ve burcunuzdan geriye doğru hareket ederek sizi harcamalarınızı, kazancınızı ve kişisel markanızı yeniden düzenlemeye ve gözden geçirmeye teşvik eder. 29 Aralık’tan 18 Ocak 2023’e kadar, yönetici gezegenin kendini ifade etme bölgenizdeki gerilemesi, nasıl olduğunuz üzerine düşünmeniz için doğru bir zaman olarak düşünülür.

Bu arada, yıl tutulmaları 30 Nisan, 15 Mayıs, 25 Ekim ve 8 Kasım’da iletişim ve macera bölgelerinizi aydınlatarak merakınızın yoğunluğunu ve sıradan rutinlerden kurtulma arzunuzu harekete geçirir. Sevdiğiniz insanlardan faydalar söz konusu bu ufuk açıcı anlarda yararlı bir yol olabilir, çünkü Jüpiter, bu yılı ortaklık ve yakınlık bölgelerinizde geçirecek, odak noktanızı ve tüm hayatınızdaki şansınızı büyütecek.

30 Ekim’den 12 Ocak 2023’e kadar, kariyer bölgenizdeki yoğun Mars’ın yavaşlaması, büyük resim niyetlerinizin peşinden gitmek söz konusu olduğunda daha fazla öz-düşünsel ve daha az eylem odaklı hissetmenize neden olabilir. Gecikmeler sizi hayal kırıklığına uğratabilir, ancak bu geri adım, neyi amaçladığınızı netleştirmek için bir fırsat olarak görebilirsiniz. Böylece oyun planını ilerletirken daha da rahat olursunuz.

 

terazi burcu

Terazi burcu 2022 yıllık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Yeni yılda odaklanma zamanı, Terazi. Bir aşk mı yoksa evlilik mi? Bu geçici bir ilgi mi yoksa ömür boyu sürecek bir tutku mu? Zamanınız konusunda daha bilinçli olmayı ve size uzun vadede neyin neşe getireceği konusunda kararlı olmayı öğreniyorsunuz. Son derece üretken bir yıl için hazırsınız, bu nedenle organize olmak ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için bu pratik fikirli enerji patlamasını kullanın. Ne istediğiniz konusunda netleştikçe kaynaklarınız da değişebilir bu nedenle, finansal olarak seviye atlamanıza yardımcı olabilecek beklenmedik artışlara veya yatırım fırsatlarına dikkat edin.

2022 yılına adım atarken, 29 Ocak’a kadar kendi bölgenizden geriye doğru hareket eden hükümdarınız sosyal Venüs sayesinde, kendinizi 2022’yi yakalamaya hazır olmaktan çok bitkin hissediyor olabilirsiniz. Eski duygusal yaralar ve bir güvenlik duygusu için güvendiğiniz sistemleri, kalıpları ve ilişkileri gözden geçirip yenilemek ve 14 Ocak ile 3 Şubat arasında, kendini ifade etme bölgenizde bir Merkür gerilemesi, canınızın çektiği spontane, eğlenceyi seven anlarla koşuşturmanızı daha da zorlaştırabilir. Ancak yaratıcı olmayı ve akışa kendinizi bırakmayı taahhüt ederseniz doğuştan sahip olduğunuz iki gücü unutmadan hareket edebilirsiniz.

İlkbaharda, 30 Nisan ve 15 Mayıs’ta yılın ilk iki tutulmasını yaşarken, para ve yakınlık bölgelerinizde oyunun kurallarını değiştiren etkiyi hissedeceksiniz. 2021’in sonlarında başlayan bu ay, anlatımı tamamen sizin konfor seviyeniz ve değerlerinizle ilgili. Şu anda üzerinde düşünebileceğiniz birkaç soru: Neleri paylaşmaya hazırsınız?

Tıpkı geçen yıl olduğu gibi, yaz sonu ve doğum gününüzün bir kısmı 9 Eylül 2 Ekim burcunuzda bir Merkür gerilemesi olacak, bu da önümüzdeki aylarda neyi başarmak istediğinize ve nasıl başaracağınıza daha fazla odaklanmanıza yardımcı olabilir. Ekstra eğitim, öğretim veya seyahatin hedefinize ulaşmanıza yardımcı olabileceğini fark ederseniz, aksiyon odaklı Mars 20 Ağustos’tan Mart 2023’e kadar yüksek öğrenim bölgenizde etkili olacak.

 

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 2022 yılı yorumu

Akrep burç yorumları: Genel olarak, 2022 yılı sizler için ciddi bir salıverilme dönemine işaret ediyor, Akrep. Güney Düğümü artık gerçek bir amaca hizmet ve hayatını girmek için daha kararlı ilişkileri ve taahhütlere odaklanmanızı sağlayacak. 2022’de eski kalıpları takip etmek yerine, kalbinizle yol göstermek önemlidir. Hayat hakkında sizi heyecanlandıran şeyleri kucaklayarak, sizin için tasarlanan fırsatlara giden yolu bulacaksınız. Ayrıca, iş romantizm söz konusu olduğunda bunun şanslı bir zaman olduğunu da görebilirsiniz, bu nedenle aşk hayatınızda ne kadar çok değişiklik olursa olsun, tutku veya zevk sıkıntısı olmayacağına güvenin.

19 Kasım 2021 civarında fark etmiş olabileceğiniz gibi tutulma serisi, ortaklık bölgenizde yeni başladı ve bu yıl tam olarak yürürlüğe girecek. Üstelik tüm bu işaretler, dünyada ve kendiniz için ve en yakın ilişkilerinizde nasıl bir yol izleyeceğinizi değişime uğratıyor. 30 Nisan ve 8 Kasım’da ortaklık bölgeniz sırasıyla bir güneş ve bir ay tutulması ile aktive olacak. Ayrıca 15 Mayıs ve 25 Ekim tarihlerinde burcunuzda ay ve güneş tutulmaları etkili oluyor. Güçlü, sağlıklı, tatmin edici ortaklıkların daha da güçlü, daha sağlıklı ve daha istikrarlı olmasını bekleyebilirsiniz, Yıl sonuna kadar, benlik duygunuza uygun bir şekilde yaşamda ilerlemeye her zamankinden daha fazla odaklı olmayı bekleyebilirsiniz.

Bekarsanız ve özel biriyle tanışmakla ilgileniyorsanız veya sanatsal bir vizyon sergilemek ve sürdürmek için yılın büyük bir bölümünde romantizm, eğlence ve kendini ifade etme evinizden geçen tesadüfi Jüpiter sayesinde bu alanlarda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Şanslı gezegenin sağlık ve rutin bölgenize geçmesi ve size egzersizlerden iş projelerini gerçekleştirmeye kadar daha da geniş bir günlük aktivite yelpazesi sunduğu 10 Mayıs 28 Ekim arası da dikkatli olmakta fayda var.

30 Ekim – 12 Ocak 2023 tarihleri arasında, gezegendeki yardımcı yöneticilerinizden biri olan Mars, yakınlık bölgenizden geriye doğru hareket ettiğinde yavaşlamalar ortaya çıkabilir. Başka biriyle çalışmayı içeren para kazanma projelerinde ilerlemek özellikle her iki varlığınızı da içeren bu geçiş sırasında zor olacak, ancak daha zahmetsizce gelecek olan şey, duygusal esenliğinizle ilgilenmek veya kendi işinizin derinliklerine inmek olacaktır.

 

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 2022 yıllık burç yorumları

Yay burç yorumları: 2022 yılı sizler için büyüme, yenilenme ve kendinizi sevmeye başlama yılı. İletişim konusunda ciddi dersler alıyor ve iş günlük işlerinize geldiğinde yeni bir yol buluyorsunuz bunların hepsi nihayetinde kendinizi çok daha istikrarlı hissetmenizi sağlayacak. Kararlılıktan bahsetmişken, “hayalinizdeki evi” bulmak ve ailenizle vakit geçirmek bu yıl da öncelik listenizde daha üst sıralara çıkabilir. Sizin gibi sporsever biri bu yıl bu tarz aktivitelere yönelmeli, Ev ve aile hayatınız ise daha huzurlu olacak özgür ruhlu doğanızı kucaklayabilmenin anahtarıdır.. Bu yıl kendi bardağınızı doldurma zamanı.

Yılın başlangıcı, özellikle iş ve para söz konusu olduğunda, her şeyin üst üste geldiğini hissedebilirsiniz. Çünkü sosyal bir enerjiye sahip olan Venüs, 29 Ocak’a kadar para bölgenizde geri hareket edecek ve haberci Merkür de ona eşlik edecek. 14 Ocak’tan 3 Şubat’a kadar iletişim bölgenizde geriye doğru hareket ettiği düşünüldüğünde, bu dönem, eski fikirleri yenilemek, kazanma yaklaşımınızı gözden geçirmek ve aynı zamanda başkalarının farkındalığını kazanmak için becerilerinizi masaya en iyi nasıl getirebileceğinizi yeniden düşünmek için faydalı olacaktır.

Neyse ki, son iki yılın aksine, 2022’nin tutulma mevsimleri (yaklaşık 30 Nisan-15 Mayıs ve 25 Ekim-8 Kasım) sizi doğrudan etkilemeyecek, ancak sağlık ve maneviyat bölgelerinizi aydınlatacak ve kendinize bakmanızı isteyecek. Sağlığınız, fiziksel ve zihinsel olarak ikna olduğunuz diğer uğraşlardan daha fazla öne çıkabilir. Geçen yıl ihtiyaçlarınız için nasıl mücadele edeceğinizi hatırlamak, bu yıl refahınız için daha düzenli bir şekilde ayağa kalkmanıza yardımcı olabilir.

Ayrıca burcunuzun yöneticisi şanslı Jüpiter, yılın büyük bir bölümünde özellikle 28 Aralık 2021’den 10 Mayıs’a ve yine 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar kendi ana bölgenizden geçerken, hizmet veren bir yuva inşa etmek için daha da fazla fırsat sağlayabilir. Sıcak, rahat, güvenliği artıran sığınağınız olan bir ortamı inşa edebilir. Sevdiklerinizle geçireceğiniz zamanlara daha fazla ihtiyacınız olabilir. Ayrıca Jüpiter, 10 Mayıs – 28 Ekim arasında eğlenceli, yaratıcılık, aşk sizleri karşılıyor.

 

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 2022 yılı yorumu

Oğlak burç yorumları: 2022 yılına, burcunuzda geri giden Venüs ile başlıyorsunuz, bu da aşkla ilgili daha zor derslerden bazılarını hemen ortadan kaldırıyor. Venüs’ün parlaması yanınızda, bu yıl fikirlerinizi dünyaya önemli yeni yollarla iletebildiğinizi göreceksiniz. Kendini ifade etme çok önemlidir, bu nedenle belki de insanlarla daha anlamlı bir şekilde etkileşime girebileceğiniz ve fikirlerinize kafanızın dışında bir yuva verebileceğiniz bir podcast, blog veya sosyal medya sayfası başlatmanın zamanı gelmiştir. Arkadaşlık ve flört alanlarında da birçok değişiklik ve fırsat geliyor, bu yüzden umutlarınızı, dileklerinizi ve tutkularınızı kucaklayın. Burcunuzun yöneticisi olan Satürn, bu yıl para bölgenizde hareket ederken, geçen yılkine benzer sınavlardan geçtiğinizi hissedebilirsiniz. Ancak bu yıl aslında daha çok oyun planınızı geliştirmek ve başkalarıyla bağlantı kurmakla ilgili olduğunu fark etmeniz gerekir.

Yavaş başladığını düşündüğünüz bir yıl olabilir. Çünkü sosyal Venüs 29 Ocak’a kadar burcunuzda geri harekette olacak ve markanızı ve büyük hedeflerinizi dünyaya nasıl sunduğunuzu yansıtmanız ve gözden geçirmeniz için sizi teşvik edecek. Bu durumda, bir bakıma, bir kış uykusu dönemi gibi hissedilebilir ve bu duygu, yalnızca haberci Merkür’ün gelir bölgenizden geriye doğru hareket etmesi ve 14 Ocak’tan 3 Şubat’a kadar imzalaması ve para meselelerini yeniden değerlendirmenizi ve yeniden düzenlemenizi gerektirmesi gerçeğiyle vurgulanacaktır.

İlkbaharda, romantizm ve kendini ifade etme bölgenizde gerçekleşen ve arzularınız ve sanatsal dürtüleriniz için ayağa kalkmanız için sizi zorlayan iki büyük ay olayı (30 Nisan ve 8 Kasım’da) sayesinde daha heyecan verici bir hava sunar. Diğer ikisi (15 Mayıs ve 25 Ekim), sizi uzun vadeli vizyonları açısından aynı sayfada olan insanlarla aynı hizaya getirebilecek ve yaratıcı büyümenizi destekleyebilecek bağlantılarınızı aydınlatıyor.

Bu arada, şanslı Jüpiter, yılın çoğunu iletişim bölgenizde geçirecek (28 Aralık 2021 10 Mayıs ve yine 28 Ekim 20 Aralık), öğrenme, bağlantı kurma, ilginç yeni insanlarla, tanışma arzunuzu ve yeteneğinizi yoğunlaştıracak, ve daha sosyal olmanızı sağlayacak. Ayrıca 10 Mayıs’tan 28 Ekim’e kadar kısa bir süre ev bölgenize geçtiğinde, sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmekten, eve yakın durmaktan, yuvanızı kuşanmaktan ve hayatın tüm temel yönleriyle ilgilenmekten daha da fazla keyif alacaksınız.

 

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 2022 yıllık burç yorumları

Kova burç yorumları: 2021 yılı Kova burçları için hayatlarında muazzam bir kişisel gelişim dönemiydi. 2022 yılında ise öğrendiklerinizi uygulama şansınız olacak. Ufukta kariyerinizle ilgili değişimler var ve iş profesyonel hedefleriniz olduğunda yeni bir yön bulabilirsiniz bu da özel hayatınızı etkileyebilir ve hatta size yeni bir yere taşınma şansı verebilir. Sonuç olarak, bu yükseltme, para söz konusu olduğunda şans getirir. İşyerinde meydana gelen önemli değişiklikler ve finans sektörünüzü vuran birçok büyüme fırsatı ile, bolluğu gösterme yeteneğiniz her zamankinden daha yüksek!

2022’ye tonlarca heyecan verici enerjiyle başlayacağınızı düşünseniz de, ilk birkaç hafta aslında biraz sessiz sakin olabilir. Sosyal Venüs, ruhsallık bölgenizde 29 Ocak’a kadar geri harekette olacak ve sizi odağınızı dış meselelerden daha iyileştirici kendi kendine çalışma ve yalnız zaman geçirmeye teşvik edecek ve 14 Ocak’tan 3 Şubat’a kadar haberci Merkür, burcunuzda geriye doğru hareket ederek bir tamamen kendi imajınıza yönelmek ve kişisel hedeflerinizi ve bunları dünyaya nasıl sunmayı planladığınızı netleştirmekle ilgili bir dönem haline dönüştürecek.

Tüm bunlara hakim olduğunuzda, yılın büyük bölümünde para evinizde takılan şanslı Jüpiter sayesinde en yenilikçi fikirlerinizi gelire kanalize edebilirsiniz. Özellikle 12 Nisan’da, servet gezegeni rüya gibi Neptün ile eşleşerek, planınızın rasyonel fikirler yerine hayal gücünüze kapılmanız için size ilham veriyor. Bunun yerini daha da yaratıcı nakit akışı artırıcı tekliflere bırakan ruhani, heyecan verici bir ton olarak bulabilirsiniz. Temel olarak, başlangıçta pratik görünmeyen ama sanatsal dürtülerinizle rezonansa giren bir şeye şans vermeye istekli olmak, bu yıl sizin için işe yarayabilir.

30 Nisan’da, yılın ilk güneş tutulması sizin evinizde gerçekleşiyor. Eski yaralar ve hayatınızın elden geçirilmesi gerekebilecek temelleri üzerine derin bir meditasyon gerektirir. Ardından 15 Mayıs, kariyer bölgenizde başarı arayışınızda değişimi kucaklamanızı gerektirecek ilk ay tutulmasını getiriyor. Bu temalar 25 Ekim ve 8 Kasım’da bir kez daha tekrarlanarak anlatıyı ve hem özel hem de profesyonel yaşamınızda bir merkeziyet duygusu geliştirme yeteneğinizi geliştiriyor.

 

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 2022 yılı yorumu

Balık burç yorumları: 2022 yılı Balık burçları için bol bereketli bir yıl. Sizin geleneksel iktidar gezegeniz, Jüpiter gücü 2022 olumlu enerjiler bereket olarak yansıyacak hayatlarınıza. Sizi siz yapan her şeyi kucaklamak için harika bir zaman yaratıcılığınız, empatiniz, hayalleriniz ve idealizminiz. İnsanlar gerçek renklerinizi görmekte ve ruhunuzun titreşimleriyle rezonansa girmekte daha kolay vakit geçirecekler. Şimdi aklınıza koyduğunuz her şeyi başarabilirsiniz içsel gerçeğinizi onurlandırmak önemli olduğundan, çabalarınızın maneviyatınızla da uyumlu olduğundan emin olun.

2021’in ortalarında özellikle 13 Mayıs 28 Temmuz bu yıl tadını çıkaracağınız şanslı alanları değerlendirdiniz. Şimdi, 28 Aralık 2021’den 10 Mayıs’a ve yine 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar, şanslı Jüpiter’in burcunuza geri dönmesi sayesinde, tutku dolu planlarınızda bir kez daha kayda değer ilerlemeler kaydedebilir ve benlik anlayışınızı geliştirebilirsiniz. Daha da büyük, daha cesur, daha kendinden emin ve iyimser bir şekilde çıkacağınız bu yolda büyük gelişim ortaya çıkabilir.

Takviminizde 12 Nisan’ı da daire içine alın, çünkü bugün Jüpiter’in mistik Neptün ile burcunuzda buluştuğu ve kendisini hayal gücüyle tatmin edecek 12 yıllık rüya gibi bir döngüyü ve ruhsal büyümeyi başlattığı gündür. Bu nedenle, yaratıcı yönünüze dokunmak ya da kişisel iyileşmenizde veya büyümenizde ilerleme kaydetmek istiyor olsanız da, bu yıl sizin için uygun bir yıl. Etkileyici sonuçlar görmeye başlayacaksınız. Ayrıca Jüpiter para bölgenizden geçerken, hayal gücünüzü kullanmanın 10 Mayıs’tan 28 Ekim’e kadar finansal büyümeye nasıl yol açabileceğini anlayabilirsiniz.

Aynı zamanda, bu yıl çoğu içsel yaşamınızı etkileyen dört Merkür gerilemesi olacağından, en güçlü destek sistemlerinize güvenmek için bir noktaya değinmek isteyeceksiniz. Merkür, 14 Ocak’tan 3 Şubat’a kadar maneviyat bölgenizden, 10 Mayıs’tan 2 Haziran’a kadar kendi evinizden ve 9 Eylül’den 2 Ekim’e kadar olan yakınlık bölgenizden geriye doğru hareket eder ve tüm bu dönemler, en iyisini yapacağınız zamanlar olabilir. Dinlenmek, yeniden şarj olmak ve sizi sinsice geride tutabilecek duygusal yaraları yeniden gözden geçirmek en doğru seçenekler olacaktır. Bu içsel çalışmayı yapmak elbette kolay olmayacak, ancak faydaları bu yıl ve gelecekte hayatınızın her köşesinde hissedilecek.

 

Dr. Astrolog Şenay Devi – AstrodehA Astroloji Okulu Kurucusu (Yazar. Batı, Çin, Hint Astrolojisi Uzmanı)

YORUMLAR

  • 0 Yorum