Astronotlara uzayda mastürbasyon yasağı: Nedeni oldukça ilginç!

NASA yetkilisi, astronotların uzayda ve yerçekimsiz ortamda mastürbasyon yapmalarını istemediğini söyledi. Nedeni ise oldukça ilginç…

Astronotlara uzayda mastürbasyon yasağı: Nedeni oldukça ilginç!
01 Ağustos 2022 - 10:18 - Güncelleme: 02 Ağustos 2022 - 09:02

Görünene göre astronotlar, mürettebat arkadaşlarını hamile bırakmamak için uzayda dikkatli olmaları konusunda uyarılıyor.

Yerçekimsiz ortamda süzülen meni sebebiyle kadın meslektaşlarının hamile kalabileceği endişesi nedeniyle NASA, astronotların mastürbasyon yapmalarını yasakladı.

Bu ilginç açıklama, ABD sohbet programı sunucusu Conan O’Brien’ın Needs a Friend (Bir Arkadaş Gerekiyor) podcast’inde ortaya çıktı.

İşte nedeni:

Kayıt sırasında Conan, bir NASA mühendisine Uluslararası Uzay İstasyonuna hiç porno film gönderip göndermediğini sordu.

Yalnızca Smythe olarak adlandırılan bilim insanı, asla öyle bir şey olmadığını söyledi. O’Brien’ın sıfır yerçekiminde cinselliğin nasıl yaşandığını sorgulaması ardından da bu ilginç bilgi ortaya çıktı.

Uzayda cinsel

Smythe “aynı anda üç kadın astronot aynı adam tarafından hamile bırakılabilir… (meni) bir yolunu bulur” dedi ve ekledi: “Bu nedenle uzayda astronotların mastürbasyon yapmalarını kesinlikle istemiyoruz.”

NASA, gelecekteki Ay ve Mars görevlerini planlarken uzayda cinselliğin nasıl çalışabileceğini incelemeye hazırlanıyor. Kanada, Montreal’deki Concordia Uni’den akademisyenler, bu tür araştırmaların “derin uzay görevlerinin başarısı ve dünya dışı yerleşimler inşa etmek için gerekli” olduğunu söylüyor…

Bill Gates geleceğin mesleğini açıkladı: Google, Microsoft, Tesla, Amazon gibi şirketleri geride bırakacak!

YORUMLAR

  • 0 Yorum