Ateşli sekslerini anlatan Ayşe Arman.. Şok öneri!

Medyafaresi.com yazarı Erdal Ergüler, Hürriyet yazarı Ayşe Arman'ın yazı kronolojisini inceledi. Ortaya öyle ilginç bir tablo çıkardı ki..

Ateşli sekslerini anlatan Ayşe Arman.. Şok öneri!
04 Eylül 2022 - 13:41

Ayşe Arman'ın yazılarından yola çıkarak ilginç bir analiz yapan Erdal Ergüler, Arman'a bakın ne öneride bulundu.

İşte o yazı..

Ayşe Arman, Cinsel Açlık Ve Popülizm

Çıplaklar kampındaki çıplaklık, hiç kimseye bir şey ifade etmez. Sokak ortasında bir kadının iç çamaşırının görünmesi gündem olur, bir de bu kadın ünlüyse gazetelere, haberlere taşınır.

Ayşe Arman Hello'ya soyundu

Bilindiği üzere Türkiye'de Profesör sıfatını taşıyan Orhan Çeker, "Dekolte giyene tecavüz ederler!" demişti. Yine bilindiği üzere bu ülkede parti başkanları "Örtüsüz kadın, perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır" diyebildiler. Hoş bunu söyleyen adamın dünyadan haberi olmadığı gibi Boğaz'a, denize nazır evlerden de, perdelerinden de haberi yoktu.

ARMAN KUTUP'LARA BÖYLE HAZIRLANDI TIKLAYIN

CİRQUE DU SOLEİL'DEN AYŞE ARMAN FOTOĞRAFLARI... FOTO GALERİ

Şu iki sözle, istatistikleri birleştirdik mi, ve bu söz sahiplerinin Türkiye'yi; İran'a, Pakistan'a dönüştürme hayallerini de işin içine kattık mı, istatistiklerin neden böyle olduğuna bir cevap bulabiliyoruz.

Sonra aşağıya tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık durumları var. Böyle konuşan adamlara karşılık sayfalarına sevişmelerini, mastürbasyonlarını taşıyan Ayşe Armanlarımız var.

Ayşe Arman'ın yazı kronolojisine bakarsanız; "Ayşe Arman'ın yıllar sonra sevişen arkadaşı," "Ayşe Arman'ın kocasıyla sevişmesi", "Ayşe Arman'ın mastürbasyon deneyimi",  "Ayşe Arman Sex Fantezileri" , "Uyansak Sevişsek, sevişsek uyansak", "Bu otelde sevişmeyin", "Ancak bir kadın bir erkeğe iyi sevişmeyi öğretebilir." böyle gidiyor.

Yani Ayşe Arman'ın hayatında sex dışında tek bir gözlemi, deneyimi yok mu? Eğer yoksa kendisine neden yazar denilmiş de seksolog denmemiş?

Yani bunu da ben söylemiyorum  istatistikler söylüyor, yazıları söylüyor..  Kendisine nacizane bir önerim var;  Arman soyadını Hormon olarak değiştirir ve kendine Seksolog derse mevcut istatistiklerin ekmeğini daha fazla yiyebilir... O istatistiklerin yarattığı Hilal Cebecilere ise hiç girmek istemiyorum.

Yazının tamamını okumak için tıklayın..

YORUMLAR

  • 0 Yorum