Ay tutulması burçları nasıl etkileyecek... Astrolog Zeynep Turan yorumluyor

Odatv parçalı ay tutulmasının etkilerini Astrolog Zeynep Turan'a sordu...

Ay tutulması burçları nasıl etkileyecek... Astrolog Zeynep Turan yorumluyor
19 Kasım 2021 - 09:25

Bugün gerçekleşecek olan parçalı ay tutulması dünyanın çeşitli yerlerinden görülürken, Türkiye’den izlenemeyecek. Astrolog Zeynep Turan’a göre; Ay tutulması Türkiye’nin geçmişte yaşadığı siyasi olayların önüne getirildiği bir dönem olarak görülürken zodyakta yer alan burçları da etkisi altına alacak.

Saat 10:18'de başlayacak olan Parçalı Ay Tutulması, 13:47'de sona erecek. Amerika ve Avusturalya kıtasında izlenebilecek Ay Tutulması'nı Yeni Zelanda, Avustralya ve Asya'nın doğusu da takip edebilecek.

Son 580 yılın en uzun parçalı ay tutulmasında ayın %97'si karanlıkta kalacak. Boğa burcunda başlayacak Ay Tutulması  dünyaya uzak bir konumda gerçekleşecek.

PEKİ BU TUTULMA BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK

Odatv parçalı ay tutulmasının etkilerini Astrolog Zeynep Turan'a sordu. Zeynep Turan açıklamasında şunları söyledi:

"19 Kasım tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek Parçalı Ay Tutulması, ülkemizin burcunu da yakından ilgilendiriyor.  27 derecede gerçekleşecek tutulma, Plüton’u 26 derece döngüsünde oluşturulan 1982 Anayasası’nı bol bol konuşacağımızın altını çiziyor. 

İnsan hakları kavramı tüm Dünya’da anlam ararken, mülteciler üzerinden yaşanan hadiseler Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine bizi konuşturtacak. Türkiye’nin geçmişte yaşadığı siyasi olayların pişirilip önümüze tekrar getirilmesine şahit olacağız. Bizler tüm bu gündem arasında neyin doğru neyin yanlış olduğunu bulma arayışımızı güçlendireceğiz. Dolayısıyla da araştırmacı yönümüz bir hayli ivme kazanacak. Dünya, ticaret savaşlarının dozunu arttırırken soğuk savaşı aratmayan olayların fitilini ateşleyebilir. 

Biden’ın kendi ülkesindeki ekonomik sıkıntıların baskısını Hürmüz Boğazı’na kadar yansıtabilir. FED’in faiz yükseltme gelişmelerini ise çok yakında okuruz. Boğa burcundaki tutulmanın ardından yaşanacak, Jüpiter’in Balık seyri pandemi sonrası sis perdesi aralanıyor diyor. 

Çin, dünyaya açılırken önce iç hesaplarını kapatacak. Nasıl mı? Parçalı tutulma, 1953 doğumlu ŞiÇinping’in koltuğuna uzun vadede elveda diyen isimlerden birisi olacağını işaret ediyor. 

BOĞA BURCUNDAKİ PARÇALI AY TUTULMASI BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK

KOÇ BURCUNA ETKİSİ 

2021 yılını sizin için özetleyecek olursak; ‘’güçlü’’ kelimesi bu tanıma uygun olacaktır. Yıl boyunca karşılaştığınız sorumluluklara karşı sorumluluklar almak durumunda kaldınız. Ekonomik olarak yorgun ve kafanız dolu hissediyor olabilirsiniz. Toprak burcunda gerçekleşecek tutulma güven evinizi yakından ilgilendiriyor. Arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinizi masaya yatıracaksınız. 

BOĞA BURCUNA ETKİSİ

Boğa burçları, tutulmanın ev sahibisiniz. Parçalı Ay tutulması; yılın başında şok olduğunuz, yorulduğunuz sorunları toparlayabileceğinizi işaret ediyor. Yani Ay burcunuzda tutulurken size de desteğini esirgemeyecek. Sırlar, dedikodular ve çarpık ilişkiler adına daha önleyici ve tedbir alıcı olabileceksiniz. Sizin hakkınızdaki iddialara siz değil hayatın göstergeleri cevap verecek. 

İKİZLER BURCUNA ETKİSİ

Parçalı bir Ay tutulması mevcut yılın başından bu yana ilişkilerde bir sağa bir sola savruldunuz. İster evli olun ister ilişkiniz olsun, emin olamadığınız bir duygu sarmalından geçtiniz. Haziran ve temmuz ayında hissettiğiniz tüm hislerin doğruluğuna kanaat getireceksiniz. Gerçekleşecek tutulma size es verdirecek ve gerçekleri önünüze serecek. Belirsizlik haline son vermek isteyecek. 

YENGEÇ BURCUNA ETKİSİ

Yengeç burçları, toprak burcunda gerçekleşecek tutulma; duygularınızı değiştirecek. Yönetici gezegeninizin ay olması ve Ay’da tutulma yaşanması iç Dünyanızı ortaya çıkaracak. Geçmişten gelen küslükleri, sıkıntıları tekrar gündeminize alacaksınız. Hiç ummadığınız kişilerin hiç ummadığınız hikâyeleri sizi şaşırtacak. 

ASLAN BURCUNA ETKİSİ

Aslan burçları, toprak burcunda gerçekleşecek parçalı Ay tutulması; sizi destekliyor. Özellikle yılın başından bu yana çok emek verdim, aralıksız çalıştım dediğiniz bir süreç varsa mutluluğa ereceksiniz. Tutulma sizi başarı döngüsüne sokacak. Sorumluluklarınız artabilir. Ancak üstesinden gelebileceksiniz. 

BAŞAK BURCUNA ETKİSİ

Başak burçları, Zodyak’ın 6. burcusunuz. Toprak burucunda gerçekleşecek tutulma sizi yakından ilgilendiriyor. Son iki yıldır sahiplenme sevdiklerinizi koruma iç güdünüzün verdiği tedirginlik biraz daha yavaşlayacak. Çevrenizde sürpriz birtakım çekişmeler siz de etkileyebilir. Tutulma size güç verecek, herkese sorumluluğunu hatırlatacaksınız. 

TERAZİ BURCUNA ETKİSİ

Teraziler, kardeş burucunuzda gerçekleşecek Ay Tutulması sizi yakından ilgilendirecek. Evinizi hatta daha kapsamlı düzeninizi değiştirme isteğiniz tetiklenecek. İkili ilişkilerde sahip olduğunuz kuralcılığınızı daha esnek bir hale getirebileceksiniz. Size söz verip tutmayan insanları fark edebileceksiniz. 

AKREP BURCUNA ETKİSİ

Akrep burçları, karşıt burunuzda 27 derece ile parçalı Ay tutulması yaşanacak. Tutulma keskin kararlar almanızı engelleyecek. Kırıcı konuşmalar yapmayı tercih etmeyeceksiniz. Aylardır içinizde biriktirdiğiniz konuları biranda masaya yatıracaksınız. Mantığınız ön plana çıktığında kendiniz adınıza daha mantıklı olacaksınız. 

YAY BURCUNA ETKİSİ 

Yay burçları, toprak burcunda gerçekleşecek Parçalı Ay Tutulması yarım kalan işlerinizin altını çizecek. İşlemeyen süreçleri tutulmanın etkisiyle sürdürülebilir hale getireceksiniz. Bu döngüde beklentilerinize karşılık görebilirisiniz. Sürekli olarak ertelediğiniz ciddi konuşmaları çevrenizdekiler ile paylaşabileceksiniz. 

OĞLAK BURCUNA ETKİSİ

Oğlak burçları, toprak burcunda gerçekleşecek Parçalı Ay Tutulması; hayatınızdaki belirsizlikleri hayatınızdan söküp almayı planlıyor. Parasal konularınızda ferahlamaya başlayacak ve eliniz açılacak. İkili ilişkilerinizde kıskançlıklar, inatlaşmalar gündeminizde olabilir. Tutulma kırıcı sözler sarf etmenize neden olabilir. 

KOVA BURCUNA ETKİSİ

Kova burçları, 2021 yılının son Ay Tutulması yaşanırken keskin ve somut kararlar alacaksınız. Öncelikle iş hayatınızda önemli fırsatlar elde edeceksiniz. İş hayatınızda yaşadığınız huzursuzluklara son verebileceksiniz. Keskin virajlar ve keskin düzenlemeler çevrenizdeki insanlara bazen huzursuzluk verebilir. Ancak siz bütün ihtimalleri çoktan göze almış olacaksınız. 

BALIK BURCUNA ETKİSİ

Sevgili Balık burçları yılın son ay tutulması gerçekleşirken, Mars sizi aktif bir şekilde yönetecek. Güçlü kararlar alacaksınız. Duygusal olarak tarif edilseniz de tavrınız keskin olacak. Keşkelerinizi ve iyi kilerinizi bu tutulma ile ayıklayacaksınız. Arafta kalmak halini kabullenmeyerek sonuca varmak isteyeceksiniz."

ASTROLOG ZEYNEP TURAN KİMDİR

Zeynep Turan, astroloji ile ilgilenmektedir. “Astroloji bir yol haritasıdır” sloganıyla astroloji çalışmaları yapmaktadır.

Cansu Karakuş 

Odatv.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum