Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a olay sözler! Açtı ağzını, yumdu gözünü

Fenerbahçe'de uzun yıllar başkanlık görevi yapmış olan ve yapılacak seçimde tekrar adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a olay sözler! Açtı ağzını, yumdu gözünü
06 Haziran 2024 - 10:21

Fenerbahçe'de yapılacak seçimli genel kurulda Ali Koç ile birlikte başkanlık adayı olan Aziz Yıldırım son günlerde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmezken, YouTube'da katıldığı bir programda oldukça dikkat çeken ifadeler kullandı.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a olay sözler! Açtı ağzını, yumdu gözünü - Sayfa 2

Sports Digitale'de soruları yanıtlayan Yıldırım, Ali Koç için "Benden özür dilemeli" derken, Fenerbahçe'yi baronlar yönettiğini öne sürdü.


 
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a olay sözler! Açtı ağzını, yumdu gözünü - Sayfa 3

İŞTE AZİZ YILDIRIM'IN O SÖZLERİ
"%1 BİLE EMEĞİM VARSA..."


Mourinho gibi değerli marka olan bir hocanın Fenerbahçe'ye gelmesi büyük başarı. Benim %1 bile emeğim varsa mutluluk duyarım. İsteğimiz Fenerbahçe'nin başarılı olması, çocukların üzülmemesi.


Hoca geldi, teşekkür ederiz yönetime çünkü imza yetkileri onlardaydı imzaladılar. Ama yok sen önce görüştün ben görüştün. Bunlar boş sözler. Ben Mourinho ile görüştüğümde dediki ben bir aday ile telefonda görüntülü görüştüm dedi.


Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a olay sözler! Açtı ağzını, yumdu gözünü - Sayfa 4

"BENİM SAYEMDE..."

Ali Bey ile ilgili de ben perşembe görüştüm salı günü randevu almış dedi. Ama ben randevuyu 1 hafta önce aldım. O tarihte Roma'da görüştüm. İlk defa benim sayemde Fenerbahçe'nin hocası haziranın başında belli oldu.

 
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a olay sözler! Açtı ağzını, yumdu gözünü - Sayfa 5

"6 SENESİ ALİ BEY'İN BAŞARISIZLIĞI"

10 senenin 4 senesi benden dolayı, 6 senesi Ali Bey'in başarısızlığı. 4 yıl başarısız olduğum için beni gönderen kongre üyeleri, 6 yıldır başarısızlığının karşısında net bir duruş sergileyeceğini düşünüyorum.

 
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a olay sözler! Açtı ağzını, yumdu gözünü - Sayfa 6

"ŞAMPİYONLUK SÖZÜ VEREMİYORLAR"

Ben şampiyonluk sözü veriyorum, karşı taraf şampiyonluk sözü veremiyor. Ne diyor 'ben olduğum müddetçe bizi şampiyon yapmazlar'



 
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a olay sözler! Açtı ağzını, yumdu gözünü - Sayfa 7

"FENERBAHÇE DEVLETLE KAVGAYA BAŞLADI"

Ben 20 sene başkanlık yaptım, Fenerbahçe'yi hiçbir gün siyasetle karşı karşıya getirmedim. 3 Temmuz'u yaşamamıza rağmen bizim savaştığımız FETÖ'ydu. Biz siyasetle FETÖ'yu ayırdık onlarla savaştık. Bunun için Fenerbahçe devletle kavga etmeye başladı. O zaman Fenerbahçe sıknıtya girmeye başladı. Durmadan dış güçler şunlar bunlar başladı.

 
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a olay sözler! Açtı ağzını, yumdu gözünü - Sayfa 8

"HİÇ BİR ŞEYİ AÇIK İFADE ETMİYORLAR"

Kim bize karşıysa, kim bizi şampiyon yapmak istemiyorsa camianın birleşip tavır alması lazım ama hiç bir şeyi açık ifade etmiyorlar.

 
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a olay sözler! Açtı ağzını, yumdu gözünü - Sayfa 9

"F.BAHÇE ELDEN GİDİYOR"

Fenerbahçe'yi baronlar idare ediyor. Silivri'de söyledim "Ne şikesi, ne tapesi memleket elden gidiyor" şimdi de söylüyorum 'Fenerbahçe elden gidiyor'

 
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a olay sözler! Açtı ağzını, yumdu gözünü - Sayfa 10

"15 MİLYONA ANLAŞMIŞTIK"

Biz Mourinho'nun menajerlik ücreti hariç 15 milyona anlaştık. Hatta sözleşme hazırlandı imzalanacaktı, işler karıştı.



 
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a olay sözler! Açtı ağzını, yumdu gözünü - Sayfa 11

APTAL YERİNE KOYUYORLAR"

Bir de bahane uyduruyorlar biz daha ucuza anlaştık diye. İnsanları aptal yerine koyuyorlar. O zaman ne oldu menajerine açıktan para verdiniz. Bunları polemik yapmanın anlamı yok yani. Artık o Fenerbahçe'nin teknik direktörü artık polemik yapmaya gerek yok bu Mourinho'yu yaralar

 
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a olay sözler! Açtı ağzını, yumdu gözünü - Sayfa 12

"BEN BÖYLE BİR FENERBAHÇELİYİM"

Kendisi ile ilk konuşmamda şunu söyledim, Fenerbahçe'nin sana senin de Fenerbahçe'ye ihtiyacın var. Ben onu 2004'te de getirmek istedim ama kulübünde başarılı olunca gelmedi. Ama 3 tane aday var o zaman hangisi seçilirse gel dedim ona ya ben böyle bir Fenerbahçeliyim.


YORUMLAR

  • 0 Yorum