Aziz Yıldırım'dan flaş adaylık kararı!

Fenerbahçe'de haziran ayında yapılacak olan başkanlık seçimleri öncesi adaylar belli olmaya devam ederken, yeniden aday olup olmayacağı merak edilen Aziz Yıldırım'dan beklenmedik bir karar geldi.

Aziz Yıldırım'dan flaş adaylık kararı!
13 Mayıs 2024 - 20:21 - Güncelleme: 14 Mayıs 2024 - 08:13

Fenerbahçe'de yapılacak başkanlık seçimleri öncesi mevcut başkan Ali Koç adaylığını açıklarken, Sadettin Saran ise Koç lehine çekildiğini duyurmuştu.

"HAZIR OLUN" DEMİŞTİ

Advertisement

Sarı lacivertlilerde en çok merak edilen konulardan biri ise eski başkan Aziz Yıldırım'ın aday olup olmayacağı konusuyken Yıldırım'ın başkanlık döneminde birlikte çalıştığı sportif ve idari ekiplerine, "Hazır olun ve benden haber bekleyin" talimatını verdiği öğrenilmişti.

ADAY OLMAYA KARAR VERDİ

 

Tüm bunlar yaşanırken Yıldırım cephesinden bir atak geldi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Aziz Yıldırım, Haziran ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde aday olma kararı aldı. Yıldırım'ın bu hafta içinde yapacağı bir basın toplantısı ile birlikte adaylığını resmen açıklaması bekleniyor.

TRİBÜNLERDE 'AZİZ YILDIRIM' SESLERİ

Fenerbahçe tribünleri, Kayserispor maçının 75. dakikasından itibaren "Yönetim istifa" ve "Ali Koç istifa" şeklinde sloganlar atmıştı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum