Baba Vanga'dan Yeni Kehanet!

Dünyaca tanınan Baba Vanga'nın yeni kehaneti duyanları korkuttu.Korona virüs salgınını da önceden bilen ünlü kahinin, Sibirya'da ölümcül bir virüs keşfedileceğini, küresel ısınmayla beraber de hızla yayılacağını söylediği ortaya çıktı.

Baba Vanga'dan Yeni Kehanet!
04 Eylül 2022 - 14:10 - Güncelleme: 05 Eylül 2022 - 10:16

12 yaşında görme yeteneğini kaybetmesi nedeniyle "Kör kahin" olarak adlandırılan Baba Vanga'nın koronavirüs pandemisini ve Hint Okyanusu'ndaki deprem ve tsunamiyi de önceden bilmesi dikkat çekmişti.

Baba Vanga'nın ortaya çıkan yeni kehaneti ise duyanları korkuttu. Dünya genelinde farklı ülkelerde gerçekleşen felaketleri, depremleri ve virüsleri önceden bilerek haber veren Baba Vanga'yı vefatından önce Bulgar sporcu ve antrenör Neshka Stefanova Robeva ziyaret etmişti. Robeva, Baba Vanga'nın koronavirüsü bildiğini de açıklamıştı.

Vanga'nın son kehanetine göre Sibirya'da ölümcül bir virüs keşfedilecek. Soğuk ve donmuş bir alanda gizli duran ölümcül virüs dünyada meydana gelen küresel ısınmayla beraber ortaya çıkacak ve hızla yayılacak. Virüsün hızla kontrolden çıkacağı da öngörüler arasında bulunuyor.

DÜNYANIN SONU İÇİN DE TARİH VERDİ

Ünlü kahin 2028 senesinde yeni bir enerji keşfedileceğini söyledi. Bu tarihte dünyadaki açlığın azalacağını, Venüs'e insanlı araç gönderileceğini anlattı.

Vanga'nın bir başka kehanetine göre dünyanın sonu 3000'li yıllarda gelecek. Baba Vanga dünyanın sonu için 3797 yılına işaret ettiği bilinmektedir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum