Babıali devri bitti laubali devrindeyiz!

Hürriyet Gazetesi'nde gelinen son nokta! Bir zamanlar Babıali'nin "Amiral Gemisi" olarak bilinen Hürriyet Gazetesi, her geçen gün itibar kaybetmeye devam ediyor. En son aldıkları ilan da bunu bir kez daha doğruluyor.

Babıali devri bitti laubali devrindeyiz!
11 Eylül 2021 - 12:18

Basın ve yayın dünyasının 1950'den sonra merkezi haline gelen Babıali'de gazeteler ilan alırken bile seçici davranıyordu. Özellikle Hürriyet Gazetesi bir çok ilanı "Yayın ilkelerimize ters" diyerek kazanacağı parayı elinin tersiyle iterek yayımlamıyordu. Gazete belki bir gelir kaybına uğruyordu ama itibarı zirve yapıyordu.

Son yıllardan büyük kan kaybetmeye devam eden ve bir zamanlar basının "Amiral gemisi" olarak anılan Hürriyet Gazetesi, eski günlerinden çok uzak bir yayın politikası izlemeye devam ediyor.

Bunun son örneği ise eşinden özür dileyen bir kişinin ilanını yayınlaması "Babıali devri bitti laubali devrindeyiz"  ve "Eskiden bu ilan Güzin Abla'nın köşesinde yer alırdı" yorumlarına neden oldu. 

İlan parasını ödeyerek bir zamanların en itibarlı gazetelerinden biri olan Hürriyet'te yayımlanan ilanda şunlar yazıyordu: 

"Değersiz biri yüzünden hayvani dürtülerime yenik düşerek, hayatta en çok değer verdiğim ve deliler gibi aşık olduğum insanın hiçbir suçu, günahı ve hatası olmayan eşime saygısızlık ettim. O da haklı olarak beni hayatından çıkardı. Kendisinden herkesin huzurunda af diliyorum. Özür diliyorum. Çok pişmanım. Seni çok seviyorum. Murat Durgun"

YORUMLAR

  • 0 Yorum