Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nu tehdit etti: Uyarmadı deme, dibi boylarsın!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Lirası'ndaki rekor değer kayıp, geçim sorunları üzerine hükümetin ekonomi politikasını eleştirenleri hedef aldı.

Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nu tehdit etti: Uyarmadı deme, dibi boylarsın!
08 Ocak 2022 - 17:12

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Siyaset Okulu Sertifika Töreni'nde yaptığı konuşmada CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu pervasızca milliyetçilik taslayıp gülünç durumlara düşüyor. Uyarmadı deme tecrübe etmediğin sularda yüzersen dibi boylarsın. Sokağa dökülmeyeceğiz diyor. Bırak bu beylik lafları. Sokağa dökülseniz ne yazar, dökülmeseniz ne çıkar" dedi.

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle oldu:

 

Millet olarak tedbirlere harfiyen uymak, maske, mesafe, temizlik kurallarına riayet ederek, aşı konusuna titizlikle hassasiyet göstermek mecburiyetindeyiz.

Bilen varsa anlatsın, barışçıl protestoyla kastedilen ne? Kazakistan'daki sokak eylemlerini görünce bitiniz mi kanlandı? 

UYARMADI DEME TECRÜBE ETMEDİĞİN SULARDA YÜZERSEN DİBİ BOYLARSIN"

CHP Genel Başkanı bizim milliyetçilik diye ortada gezmemizden hoşlanmıyormuş. Herkesi kendisi gibi sanıyor. Kılıçdaroğlu'nun bu söylemi düşünce namusu açısından yüz kızartıcıdır. Milliyetçi buna göre liraya değer veren kişiymiş. Kılıçdaroğlu korkusundan Türk Lirası diyemiyor. Pervasızca milliyetçilik taslayıp gülünç durumlara düşüyor. Uyarmadı deme tecrübe etmediğin sularda yüzersen dibi boylarsın. 

Sokağa dökülseniz ne yazar, dökülmeseniz ne çıkar. Sandık diyorsanız 2023 yılını bekleyeceksiniz. Sokakta gelecek planlayanlar buna pişman olacaklardır.

 

KAZAKİSTAN AÇIKLAMASI

Dost ve kardeş ülke Kazakistan'da alev alan sokak eylemlerini, siyasal sistemi zora sokan gösterileri dikkatle takip ediyoruz. Bu ülke ile dayanışma içinde olduğumuzu belirtiyoruz. Türk Devletleri Teşkilatı'nın açıklamalarını değerli buluyoruz. Kazakistan'da aklıselimin galip olmasını, sağ duyunun hakimiyet kurmasını, Türk Dünyası'nın geleceği ve tarihi hedefleri bakımından zorunlu bir ihtiyaç olarak görüyoruz. Kazakistan emperyalizmin iştahını kabartmaktadır. Geniş maden yataklarına sahiptir. Kazakistan üniter anayasal bir cumhuriyettir. Sadece zamlardan dolayı gösteriler yapıldığını söylemek akıl tutulmasıdır. Orta Asya genelinde kaos yaratmak istedikleri abartılı bir değerlendirme sayılmamalıdır. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum