''Bana En Mahrem Cinsel Fantezilerinizi Anlatın''

Gillian Anderson dünyanın dört bir yanından kadınları kendisine cinsel fantezilerini anlattıkları mektuplar yazmaya davet etti.

''Bana En Mahrem Cinsel Fantezilerinizi Anlatın''
04 Şubat 2023 - 11:18

Ünlü oyuncu Gillian Anderson dünyanın dört bir yanından kadınları kendisine cinsel fantezilerini anlattıkları mektuplar yazmaya davet etti. Netflix dizisi Sex Education'da seks terapistini canlandıran Anderson, bu mektupları yeni kitabında anonim olarak bir araya getirecek.

54 yaşındaki oyuncunun hazırlıklarına başladığı kitap, Nancy Friday'in 1973'te yayımlanan My Secret Garden: Women's Sexual Fantasies (Benim Gizli Bahçem: Kadınların Cinsel Fantezileri) eserine dayanıyor. 

Friday'in mektuplar ve yüz yüze görüşmeler aracılığıyla derlediği cinsel fantezilerin yer aldığı kitap, kadın hareketinin yükseldiği yıllarda büyük ses getirmişti. 

Sex Education'daki rolüne hazırlanırken Friday'in kitabını okuduğunu söyleyen Anderson, kendi projesiyle "kadın cinselliğine ve günümüzde kadın olmanın ne anlama geldiğine dair geniş bir portre sunmayı amaçladığını" belirtti.

Ünlü oyuncu, kadınların en derin, en mahrem korku ve fantezilerinin çoğu zaman ömür boyu içlerinde kilitli kaldığını vurgulayarak şöyle ekledi:

İşte size anahtar… Bunları sizden duymak istiyorum. Çünkü biz kadınlar seks hakkında konuşunca işin içine kadınlık ve annelik, sadakatsizlik ve sömürü, rıza ve saygı, aşk ve nefret, zevk ve acı giriyor.

Yeni projesini Twitter'dan duyurduktan sonra detayları The Guardian için kaleme alan Anderson, kadınlara şöyle seslendi:

Kimseye anlatmadığın bir fantezin var mı? Sadece en güvendiğin sırdaşlarınla paylaştığın bir şey? Nerede olursan ol, kiminle yatarsan yat, 18 yaşında da olsan 80 yaşında da: Seni duymak istiyorum. Bana mektup yaz.

Ünlü oyuncu, proje için dünyaca ünlü yayınevi Bloomsbury'yle anlaştı. Anderson'a ulaşmak isteyen kadınlar, hikayelerini 28 Şubat'a kadar projenin detaylarının da açıklandığı siteden yazabilecek.

 
Independent Türkçe, The Guardian, CNN

YORUMLAR

  • 0 Yorum