Baskın seçim ve İran'a müdahale!

İktidarın artık hiçbir dayanağı kalmadı ama, bazı taraftarları 24 Haziran'a doğru yeniden "bekâ sorunu"nu öne çıkararak, kazanmayı umuyor

Baskın seçim ve İran'a müdahale!
01 Mayıs 2018 - 10:35 - Güncelleme: 01 Mayıs 2018 - 15:46
İktidarın artık hiçbir dayanağı kalmadı ama, bazı taraftarları 24 Haziran'a doğru yeniden "bekâ sorunu"nu öne çıkararak, kazanmayı umuyor. Öyle ki ülke gerçeklerini, AKP icraatlarının yol açtığı sorunları dile getirenleri de "FETÖ ağzı kullanmak"la suçlayıp sindirmeye, böylece susturmaya çalışıyorlar.

Şimdilerde basında bir teori dolaştırıyorlar. Efendim derin devlet karar vermiş, bugünkü sorunların üstesinden ancak Tayyip Erdoğan gelirmiş, dolayısıyla onun mutlaka kazanması gerekirmiş! Çünkü ondan başka sorunların üzerine cesaretle gidebilecek olan kimse yok imiş!

Aslında böyle derken, sorunları kimin çıkardığını itiraf etmiş oluyorlar. 

***

Terör sorunu, açılım politikası ile azmadı mı? Güneydoğu'da hendekler kazılır, yığınak yapılırken, devlet neredeydi?

Paralel devlet ve nihayet FETÖ darbesi, 2004 yılı Millî Güvenlik Kurulu'nda ele alınıp tedbir alınması istenmedi mi? AKP'nin o zamanki yetkilileri, bu tavsiye kararını rafa kaldırdıklarını, uygulamadıklarını söylemediler mi? Sonuçta Türkiye, 15 Temmuz'da bir kaos yaşamışsa bunun sebebi, ne istedilerse vermiş olmaları değil midir, aynı menzile yürüyor olmaları değil midir?

Devamını Oku 

YORUMLAR

  • 0 Yorum