BDSM nedir duyunca çok şaşıracaksınız!

BDSM nedir? Cinsel ilişki sırasında eziyete izin verilmesi olarak tanımlanan BDSM hakkında tüm merak edilenler!

BDSM nedir duyunca çok şaşıracaksınız!
29 Nisan 2019 - 09:59 - Güncelleme: 29 Nisan 2019 - 23:13
Çoğu insan BDSM'nin sadece seks ile ilgili olduğunu düşünüyor. Tam aksine bu bir kişilik ve yaşam kültürü formudur. Cinsel ilişki sırasında eziyete izin verilmesi olarak tanımlanan BDSM hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık. 

DOMİNASYON VE TESLİMİYET 

Sekste duymadığınız fetişler arasında ilk sırada yer alan dominasyon ve teslimiyet var. Bu,bu bağlama, kontrol etme, teslimiyet, sadizm ve cinsel mazoşizm veya BDSM (Boundage Dicipline Submission Masochism) olarak da biliniyor. Davranış açısından geniş bir yelpazeye sahip. Tüylü kelepçeler, zindanda bağlanma gibi fantaziler içermektedir. 

CİNSEL ROL YAPMA 

Cinsel rol yapma herhangi bir cinsel fantaziyi kapsayabilir. Çiftler bir yer, mekan, kostüm, ve benzeri dekorlar kullanarak ve rol yaparak bu fanteziyi gerçekleştirebiliyor. Örneğin, yaramazlık yapan hemşire veya hizmetkar rolü oldukça yaygın.

NAYLON,LATEKS VE DERİ 

Bu fetişte kişi kendisinin veya partnerinin giymiş olduğu naylon, lateks veya deri kıyafetten zevk alıyor. Burada genellikle kumaşların kokusu cezbedici oluyor. Kumaş kokusu ile kişiler uyarılabiliyor. 

RÖNTGENCİLİK VE TEŞHİRCİLİK: 

Carolina Enstitüsü'nde yapılan çalışmalarda her üç kişiden birinin seks izlemekten veya kendisinin sergilemekten hoşlandığı tespit edildi. Yine yapılan çalışmalarda erkeklerin (yüzde 12) kadınlara (yüzde 4) nazaran daha fazla cinsel aktivite izledikleri saptandı. Bu da yetişkin eğlence sektörünün yani porno sektörünün müşteri profilinin yüzde 80'inin erkek olması ile destekleniyor.İçimizde az olsa teşhircilik hissi vardır. Örneğin denize, plaja gittiğimizde mayo ve bikini ile kendimizi ortaya koyuyoruz. Dikkat çekmeyi seviyoruz. Bu fetişte "yakalanma riski" olduğundan dolayı adrenalin dozu yüksek ve de dolayısıyla arzu, istek ve hormonlarla karışınca bağımlılık yaratabilen bir eşleşme söz konusu olabiliyor.

POPOYA VURMAK: 

Popoya vurmakta hoşa giden fantaziler arasında yer almaktadır. Poponun baldırla buluştuğu nokta erojen bölge olarak kabul ediliyor ve doğru miktarda baskı ve sıklıkla yapıldığında birçok insan için uyarıcı olabilmektedir. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum