Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi Hakkında Merak Edilenler

ATV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam, TV izleyicisinin de merakını cezp etti. Kısa bir süre içerisinde gündemdeki yerini alan bu dizi; oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Başrollerini Oktay Kaynarca’nın oynadığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin geniş yankı uyandıracağı da ifade ediliyor. Peki, iddialı bir yapım olarak karşımıza çıkanBen Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncuları kimler? Dahası bu dizinin konusunda neler var? İşte merak edilen ayrıntılar!

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi Hakkında Merak Edilenler
24 Eylül 2022 - 11:42 - Güncelleme: 24 Eylül 2022 - 11:47

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Oyuncuları
Başrolünde Oktay Kaynarca’nın yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Dizinin yapımcılığını Güzel Adamlar Medya üstlenirken; dizinin yönetmen koltuğunda da Onur Tan’ın oturacağı ifade ediliyor. Öte yandan dizinin senaryosunu ise Yusuf Reha Alp, Ali Can Yaraş ile Mahinur Ergun yazıyor.
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca; Cezayir ve Ebru Özkan Saban; Leyla karakterini canlandırıyor. Dizide ayrıca Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul) ile Erkan Sever (Orhan) da rol alıyor. Bir de Ben Bu Cihana Sığmazam dizinin oyuncu kadrosunda; Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas) ile Eren Vurdem (Azamet) de yer alıyor. Oldukça güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu da merak ediliyor.
Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Konusu
Cezayir Türk Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin baş karakteri olarak karşımıza çıkıyor. Köklü bir aileden gelen kahramanımız; devlet için çalışmış olan ve bu sırada bir sabotaj neticesinde hayatını kaybeden ağabeyinin intikamını aldıktan sonra bambaşka bir hayata atılır. Neden mi? Çünkü onun artık devletin bekası için öldü görünmesi gerekmektedir. Hatta ailesinin güvenliği için de kahramanız öldü olarak gösterilecektir. Bu aşamadan sonraysa olaylar bambaşka bir hal alacaktır.
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi pek çok farklı platformdan izlenebilen bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Bundan dolayıdır ki Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm izle tarzı platformlar da oldukça popüler durumdadır. Burada platform tercihinize dikkat ediyor olmak; keyifli bir dizi izleme fırsatını beraberinde getirecektir.
Kaynakhttps://www.trdiziizle.pw/diziler/ben-bu-cihana-sigmazam-izle/Ben Bu Cihana Sığmazam Son Bölüm İzle
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum