Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi Hangi Kanalda?

İzleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan yeni yapımlar arasında yer alan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi izleyicinin de merakını çekiyor. Özellikle Oktay Kaynarca’nın bu diziyle izleyicisinin karşısına çıkacak olması; diziye yönelik soruların da sayısını arttırıyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi hangi kanalda? Dahası Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncuları arasında kimler var? İşte bu ve benzeri sorulara dair merak edilen ayrıntılar!

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi Hangi Kanalda?
24 Eylül 2022 - 11:58 - Güncelleme: 24 Eylül 2022 - 12:02
Ben Bu Cihana Sığmazam ATV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak iddialı bir yapım olarak adından sıklıkla söz ettirmektedir. Oldukça güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin, kendine özgü orijinal bir senaryosu da bulunuyor. Güzel Adamlar Medya’nın yapımcılığını üstlenen bu dizinin yönetmenliğini de Onur Tan yapıyor. İzleyicisinin karşısına iddialı bir şekilde çıkmayı planlayan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin senaryosunuysa Yusuf Reha Alp, Ali Can Yaraş ile Mahinur Ergun kaleme alıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam bir de oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor.
Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Oyuncular Kimlerdir?
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca Cezayir rolüyle karşımıza çıkıyor. Ebru Özkan Saban da Leyla karakteriyle dizide yer alıyor. Ayrıca Pelin Akil Firüze ve Ali Seçkiner Alıcı Kurban Baba rolüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Bununla birlikte Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Hakan Karahan Dumrul, Erkan Sever; Orhan ve Ragıp Savaş da Atakan rolüyle dizide yer alıyor.
Oldukça güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Gülenay Kalkan Ünlüoğlu Elmas rolünü canlandırırken Eren Vurdem de Azamet rolüyle karşımıza çıkıyor. Bir de Mina Derman; Suna ve Batuhan Sezer de Ömer Asaf rolüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olması beraberinde bu diziye olan ilginin artış göstermesini de getiriyor.
Ben Bu Cihana Sığmazam Konusu Ne?
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde başrol kahramanı olarak karşımıza çıkan Cezayir Türk, gizli görevler üstlenmiş ve sonrasında da kayıtlara öldü diye geçmiş birisidir. Sonraki süreçte Cezayir farklı olaylarla izleyicilerin karşısına çıkacaktır. Siz deBen Bu Cihana Sığmazam son bölüm izle platformları vasıtasıyla bu diziyi izleyebilirsiniz.
Kaynak; https://www.ddizi.pw/diziler/1940/ben-bu-cihana-sigmazam-son-bolum-izleBen Bu Cihana Sığmazam Son Bölüm İzle
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum