Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup etti

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. 5 golün atıldığı karşılaşmadan galip ayrılan taraf, 3-2'lik skorla siyah-beyazlılar oldu. Kartal'a galibiyeti getiren golleri Colley, Rashica ve Worrall kaydetti. Çaykur Rizespor'un gollerini ise Olawoyin ve Emirhan attı.

Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup etti
04 Mayıs 2024 - 11:46 - Güncelleme: 06 Mayıs 2024 - 09:35

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Beşiktaş ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu'ndaki müsabakayı 3-2 ev sahibi takım kazandı.

MAÇ GOLLERLE BAŞLADI
Karşılaşmaya 2 takım da hızlı başladı. Çaykur Rizespor, 5. dakikada kullanılan kornerde Olawoyin'in attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gole 2 dakika sonra cevap veren siyah-beyazlılar, yine bir köşe vuruşunda Colley ile bulduğu golle durumu 1-1'e getirdi.

 

SEMİH'İN GOLÜ SAYILMADI
Skora dengeyi getirdikten sonra baskısını arttıran Beşiktaş, 10. dakikada Semih Kılıçsoy ile 2-1 öne geçmeyi başardı. İlk etapta golü geçerli sayan karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan, VAR incelemesinin ardından topun dışarıdan geldiği tespit ederek golü geçersiz saydı. İlk yarı 1-1 beraberlikle tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA DA ARKA ARKAYA GOLLER
Karşılaşmanın 65. dakikasında bu kez öne geçen taraf, Milot Rashica'nın kafa golüyle Beşiktaş oldu. Çaykur Rizespor'un bu gole yanıtı gecikmedi ve Emirhan Topçu'nun kafa golüyle skora yine denge geldi.

SON DAKİKADA 3 PUAN
Beşiktaş, 90+7'de Worrall ile golü buldu ve sahadan 3-2 galip ayrılmayı başardı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum