Beşiktaş-Kasımpaşa'yı 2-1 yendi

Süper Lig'de 19. haftanın açılış maçında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Kasımpaşa'yı 18. ve 25. dakikalarda Anderson Talisca'nın attığı gollerle 2-1 mağlup etti ve puanını 36'ya yükseldi

Beşiktaş-Kasımpaşa'yı 2-1 yendi
26 Ocak 2018 - 22:10 - Güncelleme: 27 Ocak 2018 - 12:37
Beşiktaş, Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. 

Geçtiğimiz hafta Antalya deplasmanında 2 gol atan Talisca, bu hafta aynı tarifeyi Kasımpaşa'ya uyguladı.

QUARESMA ORTALADI TALİSCA ATTI : Maç çok tempolu başladı. Beşikta, oyunun ilk bölümünde oyunu rakip sahaya yıktı. Kasımpaşa ise kontra ataklarla gol aradı.

Dakikalar 18'i gösterirken Taslica sahneye çıktı. Quaresma'nın ortasında iyi yüklesen Talisca kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 25. dakikada yine Q7-Talisca ikilisi sahne aldı.

 

Quaresma kanatta içeri orta kesti, kaleciden önce kafasını topa sokan Talisca durumu 2-0 yaptı. Kalan dakikalarda iki takım da önemli pozisyonlar buldu ancak bu fırsatlardan yaralanamadı ve ilk yarı 2-0 sona erdi.



BEŞİKTAŞ KAZANMASINI BİLDİ : İkinci yarıda Kasımpaşa takım hainde öne çıktı. Beşiktaş kalesinde gol arayan konuk ekip zaman zaman savunmasında büyük boşluklar verdi.

İlerleyen dakikalarda hızlı ataklar geliştiren Kasımpaşa 72. dakikada Trezeguet'in golüyle durumu 2-1 yaptı. Kalan dakikalarda iki takım da bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince Beşiktaş, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti.



Siyah-beyazlılar bu sonucun ardından puanını 36'ya çıkardı. Kasımpaşa ise 22 puanda kaldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum