Beşiktaş Konyaspor'la 3-3 berabere kaldı

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Beşiktaş - Arabam.com Konyaspor karşılaşması 3-3 berabere tamamlandı.

Beşiktaş Konyaspor'la 3-3 berabere kaldı
07 Haziran 2023 - 22:08

Beşiktaş-Konyaspor 11'ler:

Beşiktaş: Mert, Rosier, Welinton, Omar, Umut, Salih, Amir, Gedson, Muleka, Cenk, Aboubakar

Konyaspor: Sehic, Guilherme, Adil, Uğurcan, Ahmet, Soner, Oğulcan, Marlos, Konrad, Pozuelo, Diouf

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Beşiktaş-Konyaspor maçı başladı.

5. dakikada karşılaşmadaki ilk şut denemesi gerçekleşti. Cenk Tosun'un ortasında ceza sahasında Aboubakar'ın şutu auta gitti.

GEDSON'DAN HARİKA GOL!

7.dakikada gelişen Beşiktaş atağında Gedson Fernandes, ceza sahası önünde topla buluştu ve rakiplerinden sıyrılarak ceza sahasına girdi ve şutunu çekti. Portekizli futbolcu şık bir golle takımını 1-0 öne geçirdi.

8. dakikada Beşiktaş'ın yaptığı atakta Cenk Tosun ceza sahasının dışından sağ ayakla kaleye vurdu, top direğin dibinden auta çıktı.

13. dakikada Beşiktaş'ta sağ kanattan ceza sahasına giren Gedson, savunmanın müdahalesiyle yerde kaldı. Beşiktaşlı futbolcular penaltı bekledi ancak karşılaşmanın hakemi Ümit Öztürk VAR'la konuşmasının ardından oyunu devam ettirdi.

38. dakikada orta sahada Muleka rakibinden topu kaptı ve hızla ceza sahasına doğru yöneldi. Sağ kanatta boş pozisyonda olan Aboubakar topu istedi ve ceza sahasına girmeden vuruşunu yaptı, kaleci Sehic sağına doğru yatarak topu kurtardı.

MULEKA FARKI İKİYE ÇIKARDI!

41. dakikada rakibinden topu kapan Umut, topu hemen ceza sahasına gönderdi. Muleka şık hareketlerle rakiplerinden sıyrıldı ve topu filelerle buluşturarak skoru 2-0'a getirdi. Muleka böylece 9 ay sonra golle tanışmış oldu.

KONYASPOR FARKI 1'E İNDİRDİ

45+3. dakikada Konyaspor orta alanda topu kaptı ve deplasman ekibinin atağı başladı. Oğulcan ceza sahasına girmeden plase ile topu kaleye gönderdi, Mert'ten seken top ağlarla buluştu ve skoru 2-1'e getirdi.

İlk yarı 2-1 sona erdi.

MAHİR OYUNA GİRDİ GOLÜNÜ ATTI!

İkinci yarının hemen başında oyuna giren Mahir Emreli golünü attı ve skoru 2-2'ye getirdi! Kazanılan serbest vuruşta ceza sahasına yapılan ortada kafayı vuran Mahir golle buluştu.

VODAFONE PARK'TA BÜYÜK ŞOK!

Konyaspor, Pozuelo'nun golüyle 2-0'dan 3-2 öne geçti! Diouf ile ikili mücadele sonrasında Welinton yerde kaldı ancak oyun devam etti. Marlos'un ara pasında topa tek vuruşla ağlara gönderen Pozuelo Konyaspor'u 2-0' mağlup durumdan 3-2 öne geçirdi.

KARTAL BERABERLİĞİ YAKALADI!

3-2'den sonra Beşiktaş'ta Tayfur ve Maxim oyuna dahil olurken Hadziahmetovic ve Muleka oyundan çıktı. 62. dakikada gelişen Beşiktaş atağında sol kanatta topla buluşan Maxim ceza sahasındaki Cenk'i gördü. Cenk yanındaki Tayfur'la oynadı. Tayfur'un dönerek yaptığı vuruş ağlarla buluştu ve skor 3-3'e geldi.

KONYASPOR 10 KİŞİ KALDI

Konyaspor'da  ilk golün sahibi Oğulcan Ülgün, 61. dakikada gördüğü kartın ardından 65. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

75. dakikada Beşiktaş'ın kullandığı köşe vuruşunda savunmanın uzaklaştırdığı topu gedson ceza sahası dışında kontrol etti ve şutunu çekti, kaleci Sehic yatarak topu kontrol etti.

77. dakika Konyaspor'da üçüncü oyuncu değişikliği. Moreno'nun yerine oyuna dahil olan isim Muric.

77. dakika Konyaspor'da dördüncü oyuncu değişikliği. Diouf çıktı, Yasir oyunda.

88. dakika Beşiktaş'ta üçüncü oyuncu değişikliği. Umut çıktı, Semih oyuna dahil oldu.

90. dakika Aboubakar'ın kafa vuruşunda kaleci topu çizgiden çıkarttı.

 

Karşılaşmanın sonuna 6 dakika uzatma ilave edildi.

Beşiktaş'ta dördüncü oyuncu değişikliği. Cenk'in yerine Kerem Atakan oyuna girdi.

Beşiktaş'ta sarı kart gören oyuncu Semih.

Maç 3-3 berabere sonuçlandı.

Ahmet Nur Çebi’den Atiba Hutchinson’a Plaket

BJK Başkanı Ahmet Nur Çebi, sözleşmesi sona eren Atiba Hutchinson’la siyah-beyazlıların Spor Toto Süper Lig’de arabam.com Konyaspor’la oynadığı maç öncesinde bir araya geldi. Çebi, Kulübe hizmetleri nedeniyle teşekkür ettiği Atiba’ya plaket ve çiçek takdim etti. Atiba Hutchinson, daha sonra tribünleri selamladı. Taraftarlar, Atiba’yı dakikalarca alkışladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum