Beşiktaş'ta büyük değişim! 2 kişi gelecek, 3 kişi gidecek

Spor Toto Süper Lig'de ilk hafta maçına çıkacak olan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları bitmiyor. İşte siyah beyazlıların son gündemi...

Beşiktaş'ta büyük değişim! 2 kişi gelecek, 3 kişi gidecek
13 Ağustos 2017 - 12:11
Takımı güçlendirme adına hamlelerini sürdüren Beşiktaş yönetimi, yapacakları son transferler için isimleri belirlerken takımdan ayrılacak oyuncular için de girişimler hızlandı.

İşte siyah beyazlıların transfer gündemi…

* Beşiktaş’ın Dinamo Kiev’den Domagoj Vida’yla anlaştığı ve bu transferin Salı günü duyurulacağı iddia edildi. 2+1 yıllık anlaşma imzalanacakken Dinamo Kiev’e ise 2 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. Öte yandan Hırvat futbolcu, Dinamo Kiev'de birlikte forma giydiği Jeremain Lens'le olan bir fotoğrafını paylaşarak, “#Beşiktaş” ifadelerini yazdı. Vida'nın bu paylaşımı artık transfer bitti şeklinde yorumlandı.

* Düsseldorf formasını giyen Kaan Ayhan da Vida’da sorun çıkarsa gündeme gelecek.

* Bu arada Beşiktaş bir de sürpriz hazırlığında Milan’dan ayrılması söz konusu olan Jose Sosa’nun bedelsi olarak Beşiktaş’a gelebileceği iddia ediliyor. Siyah-beyazlılar AS takım garantisi vermeden bu transfere sıcak bakıyor.

* Hamburg’un Japon sağ beki Gotoku Sakai’yle ilgili iddialar da dinmek bilmiyor. Yabancı fazlası olan Beşiktaş’ın bu oyuncu rotasyon için kadrosuna katabileceği konuşuluyor.

* Yabancı oyuncu fazlalığı nedeniyle takımdan ayrılacak isimler de var. Alexander Milosevic’in ülkesi takımlarından AIK Stockholm’a gönderileceği öğrenildi.

* Denys Boyko için ise PAOK’la görüşmeler sürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum