Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem!

Giovanni van Bronckhorst listeyi verdi. Hasan Arat yıldız futbolcunun biletini kesti güle güle

Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem!
10 Haziran 2024 - 09:17

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Siyah-beyazlılarda Giovanni van Bronckhorst dönemi başlarken takımdan hangi futbolcuların gönderileceği merak konusu oldu. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şoke etti. Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem! Giovanni van Bronckhorst listeyi verdi. Başkan Hasan Arat yıldız futbolcunun biletini kesti güle güle. İşte Beşiktaş'tan gönderilecek olan o isimler...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Uzun zamandır teknik direktör arayışında olan siyah-beyazlılar en sonunda Giovanni van Bronckhorst ile masaya oturdu. Yeni teknik heyet ile birlikte transferlerin nasıl ilerleyeceği merak konusu olurken gelen son dakika bilgisi taraftarları şoke etti. Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem! Giovanni van Bronckhorst listeyi verdi. Başkan Hasan Arat yıldız futbolcunun biletini kesti güle güle.

BEŞİKTAŞ'TA DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Beşiktaş'ta gelecek sezon için kollar sıvandı. Giovanni van Bronckhorst ile anlaşan siyah-beyazlılarda transfer mesaisi devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Kara Kartal transfer çalışmalarına başlarken, takımdan ayrılacaklar belli olmaya başladı. Yıldız oyuncuların bileti kesildi.

yeni-proje-2024-06-09t120435-978.jpg

HASAN ARAT BİLETİNİ KESTİ! YILDIZ OYUNCULAR TAKIMDAN GÖNDERİLİYOR

Giovanni van Bronckhorst, takımda düşünmediği oyuncularının listesini Başkan Hasan Arat'a verdi. Bu isimler ise Rosier, Onana, Rebic ve Amartey olarak belirlendi. Öte yandan Chamberlain, Aboubakar ve Muleka'ya da kulüp aranıyor.

yeni-proje-2024-06-09t120412-193.jpg

Danışmanlığa getirilen Brad Friedel kısa süre içerisinde bu zor görev için kolları sıvayacak ve siyah-beyazlıların en az zararla bu süreci atlatmasını sağlamaya çalışacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum