Beşiktaş'ta Fernando Santos depremi! Yolları ayrılıyor...

Ocak ayında takımı Fernando Santos'a emanet eden Beşiktaş, Portekizli teknik adam yönetiminde beklentilerin altında kaldı. 4 maçtır galibiyete hasret olan siyah-beyazlı ekip, Portekizli çalıştırıcı ile yollarını ayırma kararı aldı.

Beşiktaş'ta Fernando Santos depremi! Yolları ayrılıyor...
05 Nisan 2024 - 09:28

Trendyol Süper Lig'in 31. hafta karşılaşmasında bu akşam deplasmanda konuk olduğu Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini 4 maça çıkarttı. Fernando Santos yönetiminde beklentilerin altında kalan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal, Portekizli çalıştırıcı ile yollarını ayırma kararı aldı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşaya Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Sezona Şenol Güneş ile başlayan daha sonrasında ise Rıza Çalımbay'ı takımın başına getiren Beşiktaş, iç sahada alınan Fenerbahçe yenilgisi sonrasında Çalımbay ile yollarını ayırarak Ocak ayında Fernando Santos ile anlaşma imzalamıştı.

Portekizli teknik adam yönetiminde Süper Lig'de 12 karşılaşmaya çıkan Beşiktaş, söz konusu karşılaşmalarda 4 galibiyet 3 beraberlik ve 5 yenilgi elde ederek beklentilerin altında kaldı. Kartal, Santos yönetiminde 12 Süper Lig karşılaşmasında yalnızca 1,25 puan ortalaması yakaladı.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün aktardığına göre Beeşiktaş, Portekizli teknik adam Fernando Santos ile yollarını ayırma kararı aldı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Süzgün, siyah-beyazlı ekibin sezon sonunda Portekizli çalıştırıcı ile yollarını ayıracağını açıkladı. Süzgün paylaşımında "Beşiktaş’ta Fernando Santos, yeni sezonda olmayacak." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum