Beşiktaş'ta şampiyonluk için çılgın prim! 4 maç için 10 milyon TL...

Şampiyonluk yarışında bitime 4 hafta kala hata istemeyen Beşiktaş yönetimi kesenin ağzını açtı. Teknik ekip kalan maçlara oyuncuları en iyi şekilde hazırlamaya, yönetim de takımın motivasyonunu yükseltmeye çalışıyor. Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki siyah beyazlılar kalan 4 maçtan zaferle çıkılması durumunda takıma yaklaşık 10 milyon prim dağıtma kararı verdi.

Beşiktaş'ta şampiyonluk için çılgın prim! 4 maç için 10 milyon TL...
01 Mayıs 2021 - 09:42

Spor Arena/İsmail ER Süper Lig’de bitime 4 hafta kala ezeli rakipler arasında şampiyonluk yarışı kızışırken Beşiktaş’ta Sergen Yalçın yönetimindeki teknik ekip, kalan maçlara oyuncuları en iyi şekilde hazırlamaya, yönetim de takımın motivasyonunu yükseltmeye çalışıyor.

Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki siyah beyazlı yönetim, kalan 4 maçtan zaferle çıkılması durumunda takıma yaklaşık 10 milyon prim dağıtma kararı verdi. Bu durumda galibiyet başına yaklaşık 100 bin TL alacak olan siyah beyazlılar 4’te 4 yapmaları durumunda kişi başı toplamda 400 bin TL almaya hak kazanacak.

BAŞKAN ÇEBİ TAKIMI YALNIZ BIRAKMIYOR

Bu arada şampiyonluk yarışında kritik dönemece girilmesiyle birlikte başkan Ahmet Nur Çebi’nin nisan ayı boyunca takımla birlikte harcadığı mesai de arttı. 3 Nisan’da Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde idmanı izleyip Sergen Yalçın ile sohbet eden Çebi, Kasımpaşa maçında başarılar diledi. Tedavisine devam edilen Hasic ile Mensah’a da geçmiş olsun dileklerini iletti. Ertesi gün ise takımı Kasımpaşa maçına bizzat uğurlayıp başarılar diledi. 18 Nisan’da idmanı izleyen Çebi, sakatlığı süren Hasic‘in yanı sıra Larin ve Ghezzal ile sohbet etti. 20 Nisan’da Sivas’ta takımı kamp yaptığı otelden başarı dileklerinde bulunarak Yeni 4 Eylül Stadı’na uğurladı.

 

Son dakika: Beşiktaşta şampiyonluk için çılgın prim 4 maç için 10 milyon TL...

YORUMLAR

  • 0 Yorum