Beşiktaş'tan kaleci hamlesi! Transfer için 1 milyon euro...

Forvet ve stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, kaleci transferi için de yoğun mesai harcıyor. Ersin Destanoğlu'nun ayrılık ihtimaline karşın kaleyi sağlama alma hedefi olan siyah-beyazlılar, Medipol Başakşehir'e 1 milyon euroluk teklif yapacak.

Beşiktaş'tan kaleci hamlesi! Transfer için 1 milyon euro...
20 Temmuz 2021 - 12:13

Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek olan Beşiktaş, Ersin Destanoğlu ve Utku Yuvakuran'ın yanına tecrübeli bir kaleci transfer etmek istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılar, Medipol Başakşehir'in kapısını çalacak.


Posta'da yer alan habere göre 32 yaşındaki file bekçisiyle her konuda anlaşan Kartal, Başakşehir'in kapısını çalacak. Beşiktaş'ın bu transfer için 1 milyon euroluk bonservis bedeli belirlediği öğrenildi.Geçen sezon Beşiktaş kalesini başarıyla koruyan Ersin Destanoğlu, Avrupa'nın özellikle de Fransız ekiplerinin yakın takibinde. 20 yaşındaki file bekçisinden 10 milyon euro gelir bekleyen siyah-beyazlılar Ersin'in takımda kalması halinde bile kaleye takviye yapacak. Siyah-beyazlılarına 1 numaralı hedefi ise Mert Günok.

YORUMLAR

  • 0 Yorum