binlerce erkek, kız olmak, binlerce kız da erkek olmak için bekliyor

Prof. Dr. Ahmet Akın: Zeynep Kamil'de binlerce erkek, kız olmak, binlerce kız da erkek olmak için bekliyor "Ve ben şuna eminim yüzde 99'unda hiçbir sorun yok, yönlendirilmiş, özendirilmiş"

binlerce erkek, kız olmak, binlerce kız da erkek olmak için bekliyor
15 Haziran 2022 - 18:24 - Güncelleme: 16 Haziran 2022 - 09:51

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Akın'ın, katıldığı "Aileni ve Neslini Koru" programında binlerce kişinin cinsiyet değiştirmek için beklediğini iddia etti. Akın, "Cerrahpaşa'da 4 bin kız erkek olmak için bekliyor. Zeynep Kamil'de de 2 bin 700 erkek kız olmak için bekliyor" dedi. 

Akın, cinsiyet değiştirmek için gelenlerin müzik, moda, sinema ve dizilerden etkilendiğini savunarak "Yaşları kaç biliyor musunuz? 12 ile 19 yaş arasında. Ve ben şuna eminim yüzde 99'unda hiçbir sorun yok. Yönlendirilmiş, özendirilmiş. Ve şunu diyor çocuklar 'cool gösteriyor'. İsimleri Ayşe, Zümra, Meryem, Asiye isimler böyle...'' diye konuştu.

Akın, "400 bin çocukta görülen sorunları dile getiren Akın, ''Binlerce çocukta ateizm, deizm ve agnostizm ile manen ölüm, eşcinsellik ile toplumsal ölüm ve intihar ile madden ölüm görülüyor. 3'ü de bir çocukta görülür mü? 2030'a kadar bu devam edecek. Çünkü biz yokuz" ifadelerini kullandı. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum