Bir gram fazlası olmayan modeller kahvaltıda ne yiyor, ne yemiyor?

Ünlü modellerin her hareketlerini takip ediyoruz. Sabahları ise günün en önemli saatleri. Kahvaltıda kilo almamak için ne yemeliyiz, sabah rutini nasıl olmalı? Ünlü modellerin diyetleri ve sabah rutinleri bu açıdan önem taşıyor. İşte 5 ünlü modelin kahvaltıları ve sabah rutinleri!

Bir gram fazlası olmayan modeller kahvaltıda ne yiyor, ne yemiyor?
31 Temmuz 2020 - 09:26





Alessandra Ambrosio



Sabahları spor yaparak motive oluyorum. Genellikle yoga ve pilates yapıyorum. Kahvaltı için tercihim ise hindistan cevizi yağlı haşlanmış ya da kızartılmış yumurtalı avokado ve bir bardak kahve.






Lindsay Ellingson



Kahvaltı, en sevdiğim öğündür. Bal, kırmızı meyve ve yoğurdu karıştırarak yemeği severim. Yoğurdun içindeki protein enerji verirken, cilt için de güçlü etki oluşturan kırmızı meyveler antioksidan özelliği taşıyor. Sabahları uyanır uyanmaz tüketmediklerim ise kahve ve çay.






Stella Maxwell



İlk olarak telefonumu elime alarak sosyal medya hesaplarımı ve maillerimi kontrol ediyorum. Daha sonra duş alıyorum. Duş yenilenmeme ve güne hazırlanmama yardımcı oluyor. Duştan sonra cildimi ve dudaklarımı nemlendirip saçlarımı tarıyorum ve kahvemi içiyorum. Çay içmeyi de seviyorum ancak özellikle bademli latte içmeyi tercih ediyorum.






Miranda Kerr



Sabahları çakralarımı açmak için meditasyon yapıyorum. Meditasyon güne pozitif başlamamı sağlıyor. Bunun dışında en az 20 dakika yoga ya da pilates ile egzersiz yapmayı seviyorum. Maksimum enerji ve canlılık için vitamin ve mineraller açısından yüksek olan yeşil sebzelerden hazırlanmış smoothie içiyorum. Taze hindistan cevizinin suyu, yarım bardak badem sütü, bir yemek kaşığı açai tozu, bir yemek kaşığı goji berry meyvesi, bir yemek kaşığı spirulina, bir yemek kaşığı taze kakao tozu, bir yemek kaşığı maca tozu, bir yemek kaşığı chia tohumu, bir yemek kaşığı vegan protein tozu ve bir yemek kaşığı hindistan cevizi yağını karıştırarak içiyorum.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum