Bob Dylan, Kennedy suikastını 16 dakikaya sığdırdı

Yeni çıkan müziklerde bu hafta en dikkat çekeni, Bob Dylan'ın JFK suikastını konu edindiği 16 dakikalık şarkısı. Ayrıca Pearl Jam yepyeni bir albümle dinleyicilerine kavuştu, Kreator ve Justin Hayward ise yeni tekliler sundu.

Bob Dylan, Kennedy suikastını 16 dakikaya sığdırdı
29 Mart 2020 - 16:45
Yerin Kulağı’nda bu hafta Bob Dylan, Moody Blues’un önemli isimlerinden Justin Hayward, Alman grup Kreator yeni teklilerle yer alıyor. Pearl Jam ise neredeyse bir saat süren yeni albümünü çıkardı.

Bob Dylan

2016’da Nobel Edebiyat Ödülü kazanan müzisyen, şarkı sözü yazarı Bob Dylan, kariyerinin en dikkat çekici işlerinden birine imza attı. Dylan, 1963’te ABD Başkanı John F. Kennedy’nin suikastını anlatan 16 dakikalık bir şarkı yayınladı.

Dylan, Murder Most Foul şarkısında müziği, kendine has tarzıyla sözlere yediriyor ve yardımcı konumda kullanıyor. Dylan şarkıyı kısa süre öne kendi YouTube kanalından yayınladı.

Şarkı, Dylan’ın 8 yıllık müzikal suskunluğunu da bozduğu anlamına geliyor. Dylan’ın yeni şarkısı kısa sürede milyonlarca dinlenmeye ulaştı.

Dylan şarkının yayınlanmasının ardından şu notu dinleyicileriyle paylaştı:

“Yıllar süren tüm desteğiniz ve sadakatiniz için hayranlarıma ve takipçilerime selamlar. Daha önceden kaydettiğimiz ve yayınlamadığımız bu şarkıyı ilginç bulabilirsiniz. Güvende kalın, dikkatli olun ve Tanrı sizinle olsun.”

Ogün Işık  [email protected]

YORUMLAR

  • 0 Yorum