Borsa'da milyon dolarlık vurgun yapmak için Ulaşlar Turizm'e çöktüler

Borsa’da milyon dolarlık vurgun yapmak için Ulaşlar Turizm’e çöktüler mi? Borsada binlerce yatırımcıyı mağdur eden aynı zamanda sosyal medya hesaplarından komisyon karşılığında hisse pazarlayan Panda Ayhan lakaplı borsa dolandırıcısı Ayhan Öztürk, Türkiye’de kesinleşmiş cezası olmasına rağmen bir süredir Gürcistan’da firar hayatı yaşıyor.

Borsa'da milyon dolarlık vurgun yapmak için Ulaşlar Turizm'e çöktüler
27 Mart 2023 - 17:51

Borsa’da milyon dolarlık vurgun yapmak için Ulaşlar Turizm’e çöktüler mi?

EKONOMİ – Son çırpınışlarını ortaya koyan, kendisinden boşalan borsa dolandırıcılığını eşi Neriman Öztürk’ü bırakan Panda Ayhan lakaplı Ayhan Öztürk, borsa yasaklısı olmasına rağmen 23/03/2023 tarihinde yapılan Ulaşlar Turizm’in Genel Kurulunda usulsüz bir şekilde yer aldı. Bayramında danaya girer gibi bir çok şirketin hisselerine giren ve sosyal medya hesaplarından ufak yatırımcıları hisselere yönlendiren borsa dolandırıcıları olarak bilinen Ayhan Öztürk ve ekibi bir çok kez SPK’ya yakalanmasına rağmen işlem yasakları bittikten sonra tekrar operasyonlarına kaldıkları yerden devam ettiler. Son olarak usulsüz olarak organize bir şekilde Ulaşlar Turizm’in genel kurulunda yaşananlar bir garip çökmeyi olayını ortaya çıkardı.

Edinilen bilgiye göre sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla Ulaşlar Turizm’e ait hisslerin tavan yapacağı vaadiyle küçük yatırımcıyı dolandıran Öztürk ve ekibi, Ulaşlar Turizm’in ortaklarından olan Tevfik Meftun Ulaş ile malüpilasyon yapmak için plan yapıyorlar. Cüneyt Ulaş, Mutlu Ulaş Ve Tevfik Meftun Ulaş’ın sahibi olduğu Ulaşlar Turizm’e çökmeyi kafasına koyan dolandırıcılık çetesi, aile içinden kafa kola aldıkları Tevfik Meftun Ulaş’ı borsayı dolandıracaklarına dair ikna ettiler.

Ulaşlar Turizm’e çöktüler mi?


Borsa’da milyon dolarlık vurgun yapmak için Ulaşlar Turizm’e çöktüler


Bu vaatlere kanan Ulaş, aile bireylerinden habersiz olarak Ayhan Öztürk’ün yakın adamı olan Murat Taşyürek borsa yasaklısı olarak divan başkanı yapılıyor. Aynı genel kurulda Panda Ayhan lakaplı Ayhan Öztürk’ün kendisi gibi borsa yasaklı Eşi Neriman Öztürk’te Yönetim Kuruluna seçiliyor. Borsa dünyasında bir çok kişinin canını yakan ve şimdilerde Ulaşlar Turizm’e çökerek milyon dolarlık vurgun yapmaya niyetlenen Öztürkler’e SPK’nın dur demesi an meselesi.

Bir çok şehirde Ulaşlar Turizm’in ortaklarından Tevfik Meftun Ulaş, Ulaşlar hisselerini sosyal medyada pazarlayarak vurgun yapan Neriman Öztürk ve Murat Taşyürek ile birlikte sosyal medyada hareket eden vurguncular hakkında suç duyurusunda bulunuyor. Sosyal medya üzerinden Ulaşlar Turizm olarak milyon dolarlık vurgun yapan ve küçük yatırımcının cebine gözünü diken borsa dolandırıcıları olarak bilinen Ayhan öztürk eşi Neriman Öztürk, Ali Taşdemir ve Murat Taşyürek hakkında bir çok mağdur bulunuyor. Ulaşlar Turizm’in ortaklarından olan kardeşin Tevfik Meftun Ulaş’ın diğer kardeşlerini nasıl ikna edipte bu borsa dolandırıcılarını şirket genel kuruluna sokarak söz sahibi olmalarını sağladığı ise bilinmiyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum