Buket Aydın'dan Sibel Can adı çıkınca flaş konuşma

İş insanı Emir Sarıgül ile yaşadığı aşk günlerce konuşulan spiker Buket Aydın, ayrılık kararı aldığı Emir Sarıgül'ün ünlü sanatçı Sibel Can ile teknede görüntülenmesinin ardından ilk kez konuştu...

Buket Aydın'dan Sibel Can adı çıkınca flaş konuşma
19 Mayıs 2021 - 12:15

İş insanı Emir Sarıgül ile yaşadığı aşk günlerce konuşulan spiker Buket Aydın, ayrılık kararı aldığı Emir Sarıgül'ün ünlü sanatçı Sibel Can ile teknede görüntülenmesinin ardından ilk kez konuştu. Aydın, "Emir beyin pırlanta gibi 2 çocuğu var. O çocuklarla da tanıştım. Bana Buket abla dediler. O, çocukları düşünmeden hareket ediyor olabilir, ama ben o çocukların hürmetine daha fazla konuşmuyorum" dedi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'in iş adamı oğlu Emir Sarıgül'le yaşadığı aşk ile günlerce magazin gündeminden düşmeyen spiker Buket Aydın, eski sevgilisi Emir Sarıgül ile sanatçı Sibel Can'ın Göcek'te teknede görüntülenmesinin ardından ilk kez konuştu.

TV100'e açıklamalarda bulunan Aydın, Emir Sarıgül'ün evlilik teklifini reddetmesi hakkında konuştu. Aydın, Sarıgül'ün evlilik teklif etmesinin kendi hareketi olduğunu söyleyerek, "Ben bu konunun içinden çıkmak istedim. Ben mart sonunda Emir beyle ilişkimi kariyerime zarar verdiği için noktaladım. Emir beyin bana yaptığı evlilik teklifi onun yaptığı bir harekettir" dedi.

Emir Sarıgül'ün yaz aylarında başka kadınlarla da görüntülenebileceğini aktaran Aydın, "Her defasında benim de fotoğraflarım çıkarsa bu beni üzer. Ben Emir beyin evlenme teklifini kabul etmedim, etmeyeceğim. Filistinli bebekler ölüyor. Ben utanç duyuyorum. Emir beyin pırlanta gibi 2 çocuğu var. O çocuklarla da tanıştım. Bana Buket abla dediler. O bu çocukları düşünmeden hareket ediyor olabilir, ama ben o çocukların hürmetine daha fazla konuşmuyorum. Beni bu haberlerin içinden çekin" ifadelerini kullandı.

İşte o sözler:

 

Odatv.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum