Buket Aydın Emir Sarıgül ilişkisi hakkında flaş iddia

Buket Aydın'ın, Emir Sarıgül ile aşk yaşadığı aşk iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. İddiaların kaynağı ise Emir Sarıgül'ün amca oğlu Murat Sarıgül'dü. Buket Aydın bu iddiaları reddetmişti. Ancak Murat Sarıgül, Emir Sarıgül-Buket Aydın ilişkisine dair yeni ve bomba iddialarda bulundu.

Buket Aydın Emir Sarıgül ilişkisi hakkında flaş iddia
21 Mayıs 2020 - 15:30
Türkiye iki hafta önce sürpriz bir ayrılık yaşadı. Buket Aydın ani bir kararla Kanal D ile yollarını ayırdı.

Üstelik Aydın'ın ayrıldığı sadece Kanal D değildi. Aynı zamanda eşinden de boşandı ünlü sunucu. 

Bu süpriz ayrılıkla ilgili flaş gelişme ise eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile aşk yaşadığı iddialarıyldı. 

 

 

İddianın kaynağı ise Sarıgül ailesinin bir ferdiydi. Emir Sarıgül'ün birlikte büyüdükleri amca oğlu Murat Sarıgül'dü iddiayı ortaya atan kişi. 

Bu iddiaya Buket Aydın'dan kısa süre sonra yalanlama geldi. Emir Sarıgül ile sadece arkadaş olduklarını söylüyordu Aydın. 

 Uçan Kuş programına açıklamalarda bulunan iddianın kaynağı Murat Sarıgül ikilinin ilişkisi ile ilgili iddialarına da devam etti. 

Murat Sarıgül bu ilişkiye dair Buket Aydın ile Emir Sarıgül'ün karantina günlerinde aynı evde kaldıklarını söyleyerek iddiasını şu sözlerle bir adım öteye taşıdı:

"Görüştüklerini, beraber olduklarını biliyorum. Bu aşk mıdır bilmiyorum ama çok sıklıkla görüştüklerini biliyorum. Mesela bu sokağa çıkma yasağında birbirlerinin evlerindeydi. "

Hatta Emir Sarıgül'ün aldığı arabasına BES plakasını yaptırdığını, sonradan bunu değiştirdiğini ama özel plakanın kaydının emniyetten bulunabileceğini iddia etti: 

 

"Emir bey kendisine yeni bir araba aldı. İlk aldığında plakasını BES aldı. Daha sonra sanırım tepkilerden çekinip değiştirdi."

Aralarında gerçekten aşk var mıydı? Sorusuna ise Murat Sarıgül'ün cevabı çekimser oldu. Bunun gerekçesini de Emir Sarıgül'ün sadece yeşili (Dolar) sevdiğini ileri sürek açıkladı. Buket Aydın'ı şöyle uyardı:

"Beni dinlerse. Gerçi beni engellemiş Twitter'da. Bir menfaat ilişkisi olabilir diye ben düşünüyorum. Çünkü bu ilişki Buket Hanım Kanal D Ana Haberi sunarken başladı. Şu an Kanal D Haberde değil. Politikaya girme durumları var. Menfaatleri olmayan yerde durmazlar."

Murat Sarıgül, amcasının oğlu için "Çapkın" ifadesini kullanırken, Fatoş Altınbaş ile evliliğinin de daha önce yasak aşk yaşadığı televizyoncu nedeniyle sona erdiğini şu sözlerle ileri sürdü:

"Fatoş Hanımla evliliği de bu çapkınlığı ve yalanlar nedeniyle kopma noktasına geldi. Nitekim Fatoş Hanımla evliyken bir televizyoncu hanımla birlikteliği vardı." 

Ailelerin evliliği kurtarmak için çok çaba gösterdiğini belirten Murat Sarıgül, sonunda Altınbaş ile evliliğin sona erdiğini söyledi. 

Sarıgül, Emir Sarıgül'ün yasak aşk yaşadığı bu televizyoncunun ise "Pelin Akat" olduğunu ileri sürdü... Murat Sarıgül, yaşanan bu ilişkiyi ispat da edebileceğini ifade etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum