Burak Yılmaz'ın flaş açıklamalarını Beşiktaş'ın efsanelerine sorduk

Teknik direktörlüğü bilmiyor! Bence çok yanlış Beşiktaş'ta geçen hafta görevinden istifa eden Burak Yılmaz, yaptığı açıklamada Aboubakar ile ilgili flaş bir iddiada bulunmuş ve Siyah-beyazlı takımda görev yapmaktan pişman olduğunu ifade etmişti. Burak Yılmaz'ın açıklamalarını, Beşiktaş'ın eski futbolcularına sorduk.

Burak Yılmaz'ın flaş açıklamalarını Beşiktaş'ın efsanelerine sorduk
15 Kasım 2023 - 10:17

Yeni sezona Beşiktaş;'ta Şenol Güneş'in yardımcısı olarak başlayan Burak Yılmaz, tecrübeli teknik adam görevinden ayrılınca geçici olarak teknik direktörlük görevine getirilmişti.

Saha kenarındaki ilk tecrübesinde takımın başında 6 maça çıkan Burak Yılmaz, geçen hafta görevinden ayrılmış ve Rıza Çalımbay takımın başına getirilmişti.

Milliyet Gazetesi'nin duayen yazarı Attila Gökçe, dünkü köşe yazısında Burak Yılmaz ile yaptığı görüşmeyi aktardı. Burak Yılmaz, Beşiktaş'la ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Attila Gökçe'nin yazısında ilgili bölümler şu şekilde:

Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş” dedi ve ekledi “Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler. Ama hayır, bilimi araya koyarak dedikodu yapmak istemiyorum. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum...

nBeşiktaştan Vincent Aboubakar açıklaması Burak Yılmazın iddiaları...Beşiktaş'tan Vincent Aboubakar açıklaması! Burak Yılmaz'ın iddiaları...Haberi görüntüle

Bailly - Tayfur olayı

Anında tepki koymam hata olabilir. Ertesi gün de sorun giderildi. Barış sağlandı. Ama ben o günkü davranışımdan pişmanlık duymuyorum.

"Misafiri gelen yabancı oyuncu idmana çıkmıyordu"

Futbolcularda inanılmaz bir vurdumduymazlık dikkati çekiyordu. Ülkesinden misafiri gelmiş yabancı oyuncumuz, o gün idmana çıkmayıp kafetaryada oturabiliyordu. İsteksiz, gönülsüz çalışanlar da vardı.

"Keşke gelmeseydim"

Beşiktaş takımında beklemediğim tablolarla karşılaştım. Şenol Hocamızın gergin ve asabi halleri, oyuncularla ve bizimle konuşurken seçtiği üslup beni çok şaşırttı. Bu deneyleri de dağarcığımda saklayacağım. Ancak gücüme giden şeyler de var: Sayın Başkan’la konuşurken sıra para hesabına gelince Beşiktaş’la böyle bir alış verişe girmeyeceğimi söyledim. Ama Hırvat yardımcılarım için hak ettikleri ödemenin yapılmasını rica ettim. Buradan onlara da teşekkür ediyorum. Özetle içten içe ‘Keşke gelmeseydim’ diyorum ama, Beşiktaş’tan kaçamazdım.

Burak Yılmaz'ın açıklamalarını, Siyah-beyazlı kulüpte futbol oynamış efsane isimlere sorduk.

RECEP ÇETİN: ÖNEMLİ OLAN SORUNU TAKIMA ZARAR VERMEDEN ÇÖZMEK. BURAK’IN TECRÜBESİZLİĞİNE VERMEK LAZIM

Burak Yılmaz’ın bu açıklamaları Beşiktaş’ta görev yaparken söylemesi daha makul ve mantıklıydı. Şu anda söylediği her şey onun aleyhine. Madem bu olaylar vardı, bunları daha önce anlatmanız gerekirdi. Şimdi sen gittikten sonra bunları anlatıyorsan hiçbir anlam ifade etmiyor. Burak Yılmaz, bence büyük hata yapıyor. Bazen bazı şeyler vardır ve içeride kalması gerekir. Kalmadığı zaman onun sonuçlarına katlanmak gerekiyor. Burak Yılmaz’ın ayrıldıktan sonra söylediği şeyler hoş değil. Sen hem Beşiktaş’a hem de milli takıma hizmet etmiş iyi bir oyuncusun. Söylemler bazen yaptığın iyi şeylerin hepsini alıp götürebiliyor. Bu da hoş olmuyor yani. Bana göre bunlar Burak’a eksi olarak yazılıyor. Bazen sükûnet altındır, susmayı bilmek lazım. Bazen içeride çok şeyler olur ama önemli olan onları içinde tutabilmektir. Tutamadığınız konuların boyutları sizi aşmaya başladığı zaman altında ezilebiliyorsunuz. Ben olsam hiçbir şeye karışmaz, konuşmazdım. Kendimle beraber her şeyi alıp götürürdüm.

YORUMLAR

  • 0 Yorum