Büyük ödülün sahibi belli oldu!

Survivor All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Oyunu kazanan dokunulmazlıkla birlikte Acun Ilcalı'nın bahsettiği büyük ödülü de elde ediyor. Merve'nin mavi takıma geçmesiyle birlikte dengelerin değiştiği Survivor'da haftanın ilk gitme adayı belli oldu.

Büyük ödülün sahibi belli oldu!
28 Nisan 2024 - 10:19 - Güncelleme: 29 Nisan 2024 - 09:20

survivor-da-haftanin-birinci-eleme-adayi TV8'de Survivor All Star heyecanı hız kesmeden sürüyor. Kırmızı ve mavi takım, yeni bir dokunulmazlık mücadelesinde karşı karşıya geldi. Bu defa dokunulmazlığın yanında büyük de bir İngiltere ödülü yarışmacıları bekliyordu. Zorlu dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, Survivor'da 1. eleme adayı...

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI VE ÖDÜLÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?
Survivor All Star yarışmasında 27 Nisan Cumartesi akşamı haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için takımlar karşı karşıya geldi. Oyunun bir de büyük ödülü söz konusu oldu Kazanan takım dokunulmazlıkla beraber Hull City'nin Ipswich maçını izlemek için İngiltere'ye gideceği ödülü elde ediyor. Kazanan yarışmacıları bir de ağızları tatlandıracak bisküvüler bekliyor.

Kırmızı takımdan mavi takıma geçiş yapan Merve, yeni takımında ilk dokunulmazlık oyununa çıktı.

 
Büyük ödülün sahibi belli oldu! İşte Survivor'da haftanın birinci eleme adayı - Sayfa 2

Survivor Aleyna ile Yunus Emre arasında ufak çaplı bir tartışma yaşandı. Yunus Emre ile Nefise birbirlerine bir hareketi gösterdikleri sırada Emre'nin ayağı yanında duran Aleyna'ya çarptı. Aleyna kendini bir anda yerde buldu ve tepkisini gösterdi. İkili arasında kısa süreli tartışma meydana geldi.

 
Büyük ödülün sahibi belli oldu! İşte Survivor'da haftanın birinci eleme adayı - Sayfa 3

Mücadele başa baş devam ederken kırmızı takımın atağı oyunu 10'a 5 skora getirdi. 10. sayıyı kırmızı takımdan Aleyna aldı. 12 olan ise oyunu kazanacak.

 
Büyük ödülün sahibi belli oldu! İşte Survivor'da haftanın birinci eleme adayı - Sayfa 4

12. sayıyı alarak hem dokunulmazlığı hem de ödülü takımına kazandıran kırmızı takımdan Atakan oldu. Oyun 12-8 skorla son buldu.
 

Büyük ödülün sahibi belli oldu! İşte Survivor'da haftanın birinci eleme adayı - Sayfa 5

ALEYNA İLE BATUHAN GERİLDİ!
Aleyna iletişim ödülünde kardeşini görmek istediğini ancak Cansu'nun görünmek istemediğini öğrendiğini belirtti. ''Sadece annemi gördüm 2022 yılında karşı takımdan bir arkadaşımız benim burda söz hakkım olmadığı zamanda kardeşimle ilgili, benim ailemle ilgili bir cümle kurdu.'' dedi.

''Şimdi bir arkadaşımız kalkıp da engelli arkadaşından duyar kasmayacaksa ben önümün açık olacağını düşünüyorum'' gibi bir söz kullandığını ifade eden Aleyna, ekibe durum hakkında yazdığını belirtti. Cansu'nun sırf bu yüzden kendisini göstermediğini düşündüğünü diile getiren Aleyna, ''Kendi sezonumda da kendisi final koltuğuna turamadığı için kuyruk acısı vardı. Bir daha benim ailemin adını ağzına alacak bir kelime, hareket olursa çok fena olur. '' sözlerini kullandı.

Aleyna'ya karşılık Batuhan, ''Aleyna ile bu sene hiç konuşmadık. Ama yemin ederim 3-4 gündür bir konuda muhattap olacaksam bu konuda muhattap olmayı umuyordum. Senin kardeşine yapılan haksızlığı dile getirmek istemiştim. Yani o konuşmayı yanlış anladığın için ve yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Seni ve Cansu'yu üzdüysem özür diliyorum.'' dedi.

 
Büyük ödülün sahibi belli oldu! İşte Survivor'da haftanın birinci eleme adayı - Sayfa 6

ŞARKI YARIŞMASININ SONUÇLARI BELLİ OLDU!
Şarkı yarışmasında Batuhan 1'inci, Özgür 2'nci ve Hilmcem 3'üncü, dördüncü Yasin, Ogeday 4'inci, Berna 6'ncı, Damla 7'nci, Seda 8'inci, Yunus Emre 9'uncu, 10'uncu Nefise, 11'inci Sercan, 12'nci Nagihan olurken, Merve 13. yani sonuncu oldu.

 
Büyük ödülün sahibi belli oldu! İşte Survivor'da haftanın birinci eleme adayı - Sayfa 7

Eleme adayını belirmek üzere mavi takım konseyi gerçekleşti ve haftanın ilk eleme adayı olarak mavi takımdan Yasin seçildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum