Camdaki Kız dizisinde Final için kahreden haber

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde bazı oyuncu ayrılıkları yaşandı. Yaşanan bu ayrılıkların perde arkası belli oldu.

Camdaki Kız dizisinde Final için kahreden haber
03 Aralık 2022 - 16:35

Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi bir yandan reyting rekorları kırarken bir yandan da hikayesinde yaşanan değişikliklerle gündemden düşmüyor. Bilindiği gibi Camdaki Kız dizisinden peş peşe bazı ayrılıklar yaşanmıştı.

Dizinin kilit karakterlerinden biri olan Cana'nın ayrılması seyircide şok etkisi yaratmıştı. Cana'nın ardından Alp ve Feride karakterleri de diziden ayrılacak. Pervin karakterinin de diziye veda edeceği öğrenilmişti.

Yakın bir zamanda ise Rafet ve Cavit karakterlerinin diziye veda etmesi bekleniyor.

Camdaki Kız dizisinde yaşanan bu vedalarla ilgili gerçek ise ortaya çıktı. Meğer dizinin finali yaklaşıyormuş.

1350040.jpg

Ulusal Post'un aktardığı bir haberde de dizinin ne zaman final yapacağı paylaşıldı.

Haziran 2023 tarihinde final yapacak olan Camdaki Kız gelecek sezonda ekranda olmayacak. Bu sezonda Nalan'ın Hayri ile aşkı çok daha fazla ön plana çıkacak.

NALAN KONAĞI TERK ETTİ!

Öte yandan yayınlanan son bölümde yaşananlarda seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarmıştı. Nalan konağı terk ederek arkadaşının evine yerleşti. Hayri ile akşam eğlencesine çıkan Nalan içkiyi fazla kaçırınca Feride'nin hışmına uğradı. Boşanma konusunda geri adım atmayan Nalan bundan böyle yoluna Hayri ile devam edecek.

346.jpg

Yeni bir ev tutma hazırlığında da olan Nalan attığı her adımda da Hayri'den güç almaya devam ediyor.

Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan gibi oyuncular paylaşıyor. Dizinin kadrosunda ayrıca Tamer Levent ve Nur Süer ile Devrim Yakut gibi değerli isimlerde bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum