Can Ataklı Sordu! Suriye Operasyonu Ne Oldu?

Korkusuz yazarı Can Ataklı, Suriye’ye olası operasyon gündemini sordu; “bir hafta önce neredeyse bütün Türkiye nefesini tutmuş Suriye’ye başlayacak operasyonu beklemeye başlamıştı. Sonra ne oldu? Bilmiyoruz. Operasyon lafları ortadan kalktı” dedi.

Can Ataklı Sordu! Suriye Operasyonu Ne Oldu?
27 Haziran 2022 - 21:25

Korkusuz yazarı Can Ataklı, Suriye’ye olası operasyon gündemini sordu; “bir hafta önce neredeyse bütün Türkiye nefesini tutmuş Suriye’ye başlayacak operasyonu beklemeye başlamıştı. Sonra ne oldu? Bilmiyoruz. Operasyon lafları ortadan kalktı” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Güney sınırlarımız boyunca 30 kilometre derinliğinde güvenli bölgeler oluşturmak için başlattığımız çalışmaların eksik kalan kısımlarıyla ilgili yeni adımları da atmaya başlıyoruz" diyerek Suriye’ye operasyona yeşil ışık yakmıştı. Erdoğan’ın açıklamalarının ardından söz konusu olayı operasyon medyada da geniş yer bulmuştu.

“Gazete manşetleri bitti. Ellerinde sopa harita başında konuşanlar yok oldu” diyen Ataklı şöyle devam etti:

“İnsanın aklına Rusya’nın “Sakın ha” Amerika’nın “aklından bile geçirme” İran’ın “Yaparsan beni karşında bulursun” NATO’nun “Asla tasvip etmeyiz” AB’nin “Büyük sorun yaratır” türü açıklamalarının etkili olduğu düşüncesi geliyor. Ama tabii ki bu mümkün değil. Dünyaya kafa tutan, herkesi titreten süper bir yönetimimiz var. Hiç bu tür tehditlere boyun eğerler mi?

YORUMLAR

  • 0 Yorum