Çatı İzolasyonu ve Tamiratı Neden Gereklidir?

Ekonominin kalbi İstanbul, Kocaeli veya Tekirdağ gibi şehirlerimizde atıyor. Bu illerin organize sanayilerinde bulunan firmalar ülkemizin gelişebilmesi için büyük gayret gösteriyorlar. Çünkü bir ülkenin gelişebilmesi için ekonomik anlamda kalkınabilmesi şarttır. Bunun için de üreticilere, çiftçilere ve kalifiye çalışanlara ihtiyaç duyulur. Tüm bunların yanı sıra işçiler fabrikalarda çalışırken verimli olabilmelidirler. İşçilerin çalışma verimliliğini etkileyebilen birçok farklı faktörün olabildiğini bugün yapılan çalışmalar neticesinde bilebiliyoruz

Çatı İzolasyonu ve Tamiratı Neden Gereklidir?
26 Ocak 2024 - 10:49

 

 Yani binanız sağlam bir temel üzerinde değilse veya çatısı su sızdırıyorsa personeliniz kendisini güvende hissetmeyecektir ve bu durum onun çalışmasına etki edecektir. Fabrikaların çatı işleri bu açıdan bakıldığında oldukça önemlidir.

Çatı İzolasyonunun Avantajları Nelerdir?

Özellikle ticaretin ve sanayinin olduğu şehirlerde çevre ve ses kirliliği önemli bir unsurdur. İstanbul gibi bir şehirde yaşıyorsanız yüksek seslere maruz kalabilmek normal karşılanabilir. Fakat bu durumun insan sağlığı üzerinde olumsuz sonuçlara yol açtığını biliyoruz. Ses veya işitme kaybı gibi meslek hastalıkları da bu nedenlerden dolayı kaynaklanıyor. Bu anlamda hem firmanızın dışarıda oluşan seslerden etkilenmemesi hem de fabrikanızda meydana gelen sesin dışarıya yansıtılmaması açısından yalıtımın önemi büyüktür. Yine kış aylarında yağmur veya kar gibi nedenlerden dolayı bazı fabrikaları veya evleri su basabiliyor ve hayatı felce uğratabiliyor. Tüm bu sorunlardan dolayı firmanız kötü anlamda etkileniyorsa Çatı Teknik mail bağlantısını kullanarak hemen şimdi iletişime geçebilirsiniz.

Çatı Teknik Firmasını Seçmenizin Avantajları Nelerdir?

Tabi ki çatı tamiri ve onarımı, bakımı veya izolasyonu yapan birçok firma bulunuyor. Özellikle İstanbul ve Kocaeli çevresinde bu firmalara çoğunlukla rastlamak mümkün olabiliyor. Peki bu firmalar arasından seçim yaparken dikkat edilmesi gereken konular nelerdir bunlara değinmek istiyoruz. İşte Çatı Teknik firmasını seçmeniz için geçerli sayılabilecek önemli nedenlerden bazıları şunlardır:
  • İş Güvenliği ve Sağlığı Konusu: Bugün inşaatlarda ve özellikle makine sanayisinde iş kazaları nedeniyle birçok kişinin hayatını kaybettiğini, yaralandığını veya hayatlarını sürdüremez hâle gelebilecek konumlara geldiklerini biliyoruz. Yine birçok kişi çalıştığı iş yeri sebebiyle dezavantajlara maruz kalabiliyor meslek hastalıklarına yakalanabiliyor. Çatı Teknik firması iş güvenliği sertifikalı çalışanları sayesinde olaya çok daha bilinçli bir şekilde yaklaşıyor, çalışma arkadaşlarını, müşterilerini ve çevresini önemsiyor.
  • Uygun Fiyatlar: Tabi ki bir hizmet alırken onun kalitesine özen gösterdiğimiz kadar fiyatına da dikkat ederiz. Özellikle bugünlerde fiyat-performans oranı sıklıkla tartışılan bir kavramdır. Bir üründen aldığınız kalitenin onun fiyatına oranını veren bu ilişki bizlere firma hakkında önemli bilgiler verir.
  • Kaliteli Referanslar: Çatı firmasının önceden başka fabrikalara yapmış olduğu işlerde referansları olarak bizlere aktarılır. Eğer ki bir firmanın güvenilir referansları olduğuna kanaat getirirsek içimizde güven duyarız.
Tüm bu hizmetler ve daha fazlası için https://www.catiteknik.com/ web sitesini hemen şimdi ziyaret edebilirsiniz. İstanbul ve çevresinde Çatı Tamiratı denilince bu isim ilk olarak akla geliyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum