Cevre Koleji Ailesine kocaman teşekkür

Bravo cocuklar siz yapın biz destekleyelim

Cevre Koleji Ailesine kocaman teşekkür
11 Ocak 2019 - 19:59 - Güncelleme: 12 Ocak 2019 - 13:46
Çevre duyarlılığı için yıllardır Avrupa'nın birçok ülkesinde sürdürülen "Sing For The Climate Projesi", Türkiye’de gerçekleşti. Çevre Koleji öğrencileri, öğretmenleri ve velileri çevreye olan duyarlılıklarını göstermek için bir araya geldi ve şarkılarını söyledi. 

Çevre Koleji çevresel duyarlılığı göstermek adına, bugüne kadar yapmış olduğu onlarca projenin dışında, bu yıl da iklimlerin insan hayatı üzerinde yarattığı tahribata vurgu yapan yeni bir projeyi, geniş kitlelere farkındalık yaratması adına gerçekleştirmek için yola çıktı.

Belçika menşeli www.singfortheclimate.com sitesinden sorumlu olan kişi Belçikalı ünlü film yönetmeni ve çevreci aktivist Nic Balthazar ile temas kuruldu.

Bir manifesto niteliği taşıyan ve 48 ülkede gerçekleştirilen “Do it now” adlı iklim temalı şarkıyı 2000 kişilik bir koroyla ve profesyonel çekimler ve stüdyo desteği de alarak hayata geçirdiler. Ortaya çıkan klip kısa zamanda büyük izleyici kitlelerine ulaştı.

Çevre Koleji olarak bu klip eşliğinde dünyaya vermek istediğimiz mesaj, gidecek başka gezenimiz olmadığı yönündedir. Bu mesajla sesimizi geniş kitlelere ulaştırarak tüm insanlığın bu konuda bir şeyler yapma arzusudur. Çünkü bu dünya hepimizin!


YORUMLAR

  • 0 Yorum