Çift rahimli kadın, özel hayatını anlattı: İki sevgilim var,

Çift rahimli kadın, özel hayatını anlattı: İki sevgilim var, teknik olarak aldatmış sayılmıyorum

Çift rahimli kadın, özel hayatını anlattı: İki sevgilim var,
29 Mart 2024 - 09:51
 

 

 

Çift rahimli kadın, özel hayatını anlattı: İki sevgilim var, teknik olarak aldatmış sayılmıyorum

 

İngiltere'de yaşayan 25 yaşındaki Annie Charlotte, "uterus didelphys" tanısıyla dünyaya geldi. Charlotte'un iki vajinası ve iki rahmi var. 

Özel durumundan ötürü iki erkek arkadaşı olduğunu söyleyen Charlotte, her birinin kendi ayrı vajinası olduğu için bunun teknik olarak aldatma olmadığını söyledi. 25 yaşındaki Charlotte, bu durumunun kendisine OnlyFans'ta milyonlar kazandırdığını da öne sürdü. 

Charlotte, tıbbi olarak aynı anda iki farklı erkekten iki bebek sahibi olabiliyor ve iki regl dönemi yaşıyor. 

OnlyFans modeli Annie, daha önce eski erkek arkadaşının bir vajinasını kullandığını diğerini ise "OnlyFans'taki iş için ayırdığını" söyleyerek manşetlere çıkmıştı. 

Charlotte şöyle konuştu: “Üreme sistemim esasen ikiye bölünerek bağımsız çalışıyor. Erkek arkadaşlarımın birer vajina kullanmasına izin veriyorum, hile yapmıyorum. İkisinin de kullanabileceği kendi ayrı vajinası var, dolayısıyla sadece onunla seks yapıyorlar. Birbirlerinden haberleri yok, teknik olarak aldatma sayılmadığı için bilmeleri gerektiğini de düşünmedim" 

İki vajinaya ayrılan bir vulvam var

Charlotte, "Yıllar önce doğum kontrol yöntemi olarak rahim içi araç taktırmak amacıyla doktora gittim. Genç bir kadındım. Vücudumun farklı yerlerini keşfetmekle henüz yeni ilgilenmeye başlamıştım ve aniden benim vücudumun herkesinkinden farklı olduğu söylendi. Bir genç olarak normal biri olmak istiyordum ve öyle olmadığımın söylenmesi gerçekten korkutucuydu ama sonra bunu kabullendim ve kendimin bir parçası olarak kabul ettim. Hiç bu kadar kendime güvenmemiştim. Çok ağır regl dönemleri geçirdiğimi sanıyordum ama aslında yanlış vajinaya tampon koyuyordum. Tek bir vulvam var ama içeriye girdiğinizde iki ayrı vajinaya ayrılıyor."  diye konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum