Cinsel içerikli film yıldızlarının dudak uçuklatan itirafları

Düşünüldüğü gibi kolay değilmiş..

Cinsel içerikli film yıldızlarının dudak uçuklatan itirafları
17 Ağustos 2019 - 15:33
Eklenme Tarihi: 17 Ağustos 2019




1. "Bu sektörde kadınlar gerçekten acı çekiyor."



"Denememizi istedikleri pozisyonlar ve temalar bazen bizim için fiziksel açıdan zorlayıcı oluyor. Çekimlerin olduğu süreçte istediğimiz şeyleri yiyip içemiyoruz, uymamız gereken çok sıkı bir diyet listesi var. Pornolar diğer insanlara zevk veriyor olabilir ama benim için hiç zevkli değil."



Paylaş Tweetle

113




2. "Gerçek hayattaki yakınlık fimlerde gözüktüğü gibi değil."



"Bu fimler insanları eğlendirmek ve zevk vermek için çekiliyor. Çekimler sırasında içeride yönetmen, kameraman, fotoğrafçı ve diğer çalışanlar da oluyor. O kadar insanın önünde ne kadar işiniz olursa olsun sevişmek çok da kolay değil."



Paylaş Tweetle

213




3. "Çekimlerin bir an önce bitmesi için çoğu zaman hijyene önem verilmiyor."



"O gün çekim yapacağınız insan çok kötü kokuyor olabilir ama buna sesinizi çıkaramıyorsunuz. Ya da genital bölgesi pis olabiliyor çekime geldiğinde ama siz git temizle diyemiyorsunuz çünkü kimsenin bekleyecek vakti olmuyor."



Paylaş Tweetle

313




4. "Bu sektörün dışında arkadaş edinmemiz çok zor."



"Kimse etrafımızda olmak istemiyor, bizi sevmiyor ya da bizimle gerçek bir ilişki yaşamak istemiyor. İnsanlar bizi gördükleri zaman akıllarına gelen tek şey 'seks'. Bu durum insana kendini gerçekten çok yalnız hissettiriyor ve kimse o kadar yalnız kalmayı hak etmiyor."



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum