Cinsel organım 6 santim diyen okura Haydar Dümen'den ilginç yanıt

Haydar Dümen Posta gazetesi yazısında okurlarından gelen soruları cevapladı. Takipçilerinden gelen birbirinden ilginç soruları bakın Haydar Dümen nasıl yanıtladı!

Cinsel organım 6 santim diyen okura Haydar Dümen'den ilginç yanıt
21 Haziran 2020 - 10:13


İstekliyim ama



30 yaşındayım. Kadınlara karşı aşırı istek ve arzu duyuyorum. Hiç ilişkiye girmedim. Birkaç kez denedim, olmadı. Başarısız olunca bir daha da denemek istemedim. Yardımcı olun.



CEVAP



Değerli okurum, denesen yine başarılı olamayacaksın. Önyargılısın, kuşkulusun ve korkuyorsun. Ama bu deneme olayının da zamanı gelmiş. İyi bir koşulda, iyi ortamda yeniden dene. Kendine güven kazan.



Birlikte olamıyoruz



Ben 10 aylık evli kadınım ve eşimle önceden 4 sene flört ettik. Birbirimize alışkın olmamıza rağmen daha cinsel birleşme yapamadık. Ne olur bizi yardımcı olun.



CEVAP



Sevgili okurum, adı vajinismus. Bana göre de zaman tüketip evliliğiniz yıpratmayın. Çözümü var, sakın dert etmeyin.



Kız dalga geçiyor



32 yaşındayım. Cinsel organım ereksiyon halinde 6 santim. Kız arkadaşım benimle dalga geçiyor. Bu durumdan çok utanıyorum.



CEVAP



Değerli okurum, operasyonla 1-2 santim büyüyeceğine inanıyorum. Başka teknik yardımlar da olabilir. Çoğu zaman sizlerin söylediğiniz sayılar gerçeğe uymuyor. Yani ölçüm bizim denetimimizden geçmeli. Bir uzmana başvurmanda yarar var.



Milli olmak istiyorum



18 yaşındayım. Nerede kız görsem penisim sertleşiyor, seks isteğim artıyor. Rüyalarımda sürekli cinsel ilişkiye giriyorum. Sizce böyle bir haldeyken milli olayım mı?



CEVAP



Değerli okurum, bekle. Beynini başka şeylerle oyala. Ders, bir de araya hobi eklersen ileride bana dua edersin.





Neden isteksizim?



20 yaşındayım. Kız arkadaşımın yanında isteksizleşiyorum. Ama ondan uzaklaşınca isteğim artıyor. Bunun nedeni acaba etrafımdan birden fazla kızın olması mı?



CEVAP



Değerli okurum, bolluğun getirdiği hafiften şımarıklık. Sen terk edilmesi zor birine yönel. Yap bakalım atraksiyonlarını. Çıkış yolu bulursan bizden de alkış alırsın. Ama dert ettiğin şeye bak. El alem bir gramını bile bulamazken sen fazlasından yakınıyorsun.



Tatmin edebilir miyim?



20 yaşındayım. Penisim 15 santim ve orta kalınlıkta. İlişki sırasında sorun olur mu? Kız arkadaşımı tatmin edebilir miyim?



CEVAP



Değerli okurum, anatomik olarak tamamen normal. Kitaplara geçecek ve kitapların dediğin kadar normal.



Gebelik ihtimali var mı?



22 yaşındayım. Kız arkadaşım da 19 yaşında. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Üzerimizde eşofmanlar vardı. Kızın hamile kalır mı?



CEVAP



Değerli okurum, çok zayıf ve de imkansız.



Sevgilim çok ısrarcı



Sevgilimle ilişkiye girdiğimizde korunuyorum. O içine boşalmamı istiyor, korkuyorum. Rahat boşalmak için ne yapayım?



CEVAP



Değerli okurum, onun tekniğini bu yaşıma kadar ben öğrenemedim. Rahatça boşalmak dediğin ne ki? Prezervatif tak, takmam. Dışa boşal, boşalmam. Kız sürekli koruyucu hap alsın, olmaz dedikten sonra ‘Keyfime göre sevişeyim gebelik de olmasın’ yani. Oh ne ala. Her şeyin bir bedeli var doğanın da düzeni. Doğa da sana göre kanun yapmaz.




Mastürbasyon zararlı mı?



18 yaşındayım. Bu yaşımda çok mastürbasyon yapıyorum. Acaba çok yapmak zararlı mı?



CEVAP



Okurum, azaltıver. Yoktur desem de, zararı vardır desem de zararlı. Çünkü ruhunla oynuyorsun. En azından erken boşalmaya zemin hazırlıyorsun.



Prezervatif yırtılmış



Kız arkadaşımla ilişkiye girdik ve korunduk. Ama prezervatif yırtılmış. Şimdi ne olacağını bilmiyoruz. Hemen hamile kalınır mı veya bundan kurtulmanın bir yolu var mı?



CEVAP



Okurum, zayıf ihtimalle gebe kalma olasılığı var. Adeti gecikirse 15 gün sonra gebelik testi yaptırırsınız. Gebe olmuşsa duruma göre yeniden yazarsın, değerlendiririz.

Penisim yamuluyor



21 yaşındayım. Penisim 13 santim. Ama fazla sertleşmiyor. İlişkiye girince yamuluyor. Biraz kalın olduğundan olabilir mi?



CEVAP



Değerli okurum, ürolojik bir tetkik ve penis doplerinden geçmen gerekir. Ancak bunlardan sonra kesin teşhis konulabilir.



Gerdek gecesi ne olacak?



Yakında evleneceğim ama şimdiye kadar hiç ilişkiye girmedim. Bu konuda bilgi de alamıyorum. Gerdek gecesi ne yapacağım?



CEVAP



Değerli okurum, kız da olsan erkek de olsan ne yapacağınızı ben bilemem. Bu uzaktan talimatla olmuyor. Hele bir denize açılın bakalım. Motorun rüzgarı, dalgası, fırtınası. Tabii ki yön bulmak için gökteki yıldızları da görün. Bunlar tecrübeyle öğrenilir.






Kızların peşindeyim



18 yaşındayım, kumral ve yakışıklıyım. Çıkma teklif ettiğim kızlara aşırı bağlanıyorum. Olumsuz yanıt alsam bile kızın peşinden koşuyorum, çeşitli fanteziler kuruyorum.



CEVAP



Yavrum, kovalarsan kaçar. Üstelersen bıkar, sıkılır. ‘Elimi verirsem kolumu alamayacağım’ diye kuşkuya kapılır. Oysa arkadaşların niyeti seninle hoş zaman geçirmek. O zaman biter, herkes evine, okuluna döner. Yeniden bir gün doğar, yeniden bir yaşam dilimi yaşanır. Hayatın özü ve tadı budur. Ama sen kızları korkutuyorsun, saplanıp kalıyorsun. Ve kendini de yoruyorsun. Bu mesajı aldığını sanıyorum. Hadi yüzümü kara çıkarma.



BÖYLE SORU YOK!



Sürekli sertleşiyor



Penisim sürekli sertleşiyor ve her sabah uyandığımda boşalmış oluyorum. Bir de çok çabuk boşalıyorum. Benimkinin boyu da küçük. Doğal yollarla uzar mı?


CEVAP



Değerli okurum, maşallah diyelim de nazar değmesin. Sürekli hizmete hazır. Ama tek kusuru var, çabuk boşalıyor. Ancak senin yaşın kaç? Ergenlik çağındaki delikanlılarda görülen olayları bana yazmışsın. Bir falcıya danıştım, “Merak etmesin her şey normal. Kendini boş yere sıkıntıya sokmasın. Normal, gençlik yapılarıdır bunlar” dedi. Penisinin de boyunu yazmamışsın. Bizim erkeklerimizin ‘Küçük’ algısı değişik olduğundan söyleyeceğim tek şey 8 santimden büyükse sorun olmadığıdır.



GÜNÜN SORULARI



Hiç ilişkiye girmedim



33 yaşındayım, cinsel ilişkiye girmedim. Evlenmek istiyorum, olmuyor. Her gün tekrar tekrar mastürbasyon yapıyorum ama rahatlamıyorum. İlişki isteğim çok arttı, hep aklımda. Ne yapmalıyım?




CEVAP



Değerli okurum, hayatın doğal akışı içinde senin bu işi çoktan halletmiş olman gerekirdi. Yani hayat normal çizgisinden sapmış. E bu da seni normalin dışında, her gün aşırı mastürbasyona yönlendirmiş. Şöyle düşün: Her gün yüzbinlerce hatta milyonlarca kişi evleniyor ya da ilk cinsel deneyimini yaşıyor. Yani o kadar da ahım şahım bir olay değil. Aklında büyütme, kendini rahat bırak, hayatı da zindan etme.



İki gündür kan geliyor



Sevgilimle ilişkiye girdik, vajinasından kan gelince bıraktık. İki gündür ara ara kan gelmeye devam ediyor. Zorlamadan dolayı olabilir mi?



CEVAP



Değerli okurum, kapıyı zorlandınız, menteşesi yerinden çıktı. İlk birleşmede kan gelmesi normal. Ne bekliyordunuz anlayamadım. İlişkiye girin ama bakirelik baki kalsın. Bu da sadece hayalperestlikle gerçekleşebilir. Kızlık zarı bozuldu. Ve ara ara kanamalar bundan. Umarım, kızı ortada bırakmazsın, kendine eş, çocuklarına ana edersin.



GÜNÜN SÖZÜ



Aşkı dağı, taşı ararsın bulamazsın da bir gün kendiliğinden ayağına takılıverir. H.D.






YORUMLAR

  • 0 Yorum