Demet Akalın'ın evini su bastı!

Boşanma haberiyle gündemden düşmeyen Demet Akalın, dün İstanbul'da etkili olan sağanak yağmur sonrası evini su bastığını duyurdu.

Demet Akalın'ın evini su bastı!
15 Eylül 2018 - 10:02


Demet Akalın'ın evini su bastı! 2.resim

Akalın, haciz işlemi sırasında evine zarar verildiğini iddia ederek, sosyal medya hesabı üzerinden geçtiğimiz gün evine gelen icra memurlarına tepki gösterdi.

2 35



Demet Akalın'ın evini su bastı! 3.resim

İcra memurlarının kopardığı hortumlar nedeniyle evini su bastığını belirten Akalın, evinin fotoğrafını paylaşarak şunları söyledi:

3 35



Demet Akalın'ın evini su bastı! 4.resim

"Şimdi size ne diyeyim ben! Gelen avukat ve gelen icra müdürünüz hakkında suç duyurusu yapacağım! Şu sökemediğiniz, kopardığınız hortumlar...

4 35




 


 

 



Demet Akalın'ın evini su bastı! 5.resim

Bu yağmurda evi su bastı! Kurutma makinelerini de almışsınız, çocuğumun eşyaları perişan! Ben size o gün kendi ellerimle çay servisi yaptım, müdüre güvendim çektim, çıktım evden kızımla! 

5 35



Demet Akalın'ın evini su bastı! 6.resim

Bu evi bu hale getirecek ben size ne yaptım? Soruyorum ne yaptım? Borçlu beyefendiye doğum yapan çocuğuna kızımın altınlarından götürmüştü koştura koştura babası!

6 35



Demet Akalın'ın evini su bastı! 7.resim

Ben size ricam etttim, 'Hira'nın ilk okul günü girmeyin odasına' dedim. 'TV, klima ne varsa alacağız' dediniz! Sizin derdiniz ben değilim, borçlunuz da ben değilim!

7 35



Demet Akalın'ın evini su bastı! 8.resim

O 'formalite boşandı' diyenlerin hepsini yüce rabbime havale ediyorum! Nerede çocuk, nerede Aile Mahkemesi? Nerede benim hakkım?" 


YORUMLAR

  • 0 Yorum