Demet Özdemir'den Dilber'in dansına övgü!

Zaman zaman sosyal medya hesabında yayınladığı dans videolarıyla çok konuşulan eski bir profesyonel dansçı olan Demet Özdemir, Kanal D’deki ‘İnci Taneleri’nde ‘Dilber’i canlandıran Hazar Ergüçlü’nün performansını yorumladı.

Demet Özdemir'den Dilber'in dansına övgü!
04 Nisan 2024 - 09:16
 

 

Oğuzhan Koç ile yollarını ayırmasının ardından sosyal medya sayfasını daha aktif kullanan Demet Özdemir cesur paylaşımlarıyla sık sık takipçilerinin karşısına çıkıyor. Kariyer hayatının yanı sıra özel hayatıyla da gündeme gelen Demet Özdemir'in ismi geçtiğimiz aylarda Aleyna Tilki'nin eski sevgilisi Muhammed Abdulkadir Güneş ile anılmış ve ikili aşk iddialarını yalanlamamıştı. Demet Özdemir son olarak Hindistan’da bir derginin yeni sayısının kapak yüzü olup açıklamalarda bulunmuştu.

 

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, 26 Ağustos 2022 tarihinde hayatlarını birleştirmişti. Haklarında ayrılık iddiaları çıkan ikili, sosyal medya hesaplarından yaptıkları ortak açıklama ile haberleri doğrulamıştı.

 

Özdemir ve Koç, kısa süreli evliliklerini sonlandırma kararı aldıklarını şu sözlerle duyurmuştu:

 

 

"Evliliğimizi bir süredir yürütemeyip, boşanma kararı aldığımız doğrudur.

 

Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor, onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz."”

 

 

8 Mayıs'ta tek celsede boşanan Özdemir ve Koç, Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya avukatları ile katılmış, karşılıklı olarak hiçbir şey talep etmemişti. Ayrılık sonrası bir süre Yunanistan'da tatil yapan ev bakan Demet Özdemir, o sırada iddialara göre gönlünü Yunan DJ Sergio'ya kaptırmıştı. Ünlü isim, bir doğum günü partisinde tanıştığı DJ Sergio'yu dinlemeye gitmeye başlamış ve ikili yakınlaşmıştı. Fakat ikilinin aşkı kısa sürdü.

 

Geçtiğimiz haftalarda ise Demet Özdemir'in ismi yeni bir aşk haberiyle gündeme geldi. Özdemir'in, şu sıralar gönlünü Aleyna Tilki’nin eski sevgilisi olan ve iş insanı Metin Güneş'in oğlu Muhammed Abdulkadir Güneş'e kaptırdığı iddia edilmiş ve ikilinin tatil için İngiltere'ye uçtukları magazin kulislerinde konuşulmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum