Deprem İstanbul Esenler'de kolonları çatlattı!

Zeynep Bastık ağlama krizine girdi…AFAD, Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem; İstanbul, Balıkesir ve Bursa gibi çevre illerden de hissedildi. Depremde Bursa'da bir kişi ikinci kattan atlayarak hayatını kaybetti. Deprem İstanbul'un Esenler ilçesinde bir binanın kolonlarını çatlattı. Depremi hisseden ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ağlama krizine girdiğini söyledi.

Deprem İstanbul Esenler'de kolonları çatlattı!
05 Mart 2024 - 09:57

AFAD, Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem; İstanbul, Balıkesir ve Bursa gibi çevre illerden de hissedildi. Depremde Bursa'da bir kişi ikinci kattan atlayarak hayatını kaybetti. Deprem İstanbul'un Esenler ilçesinde bir binanın kolonlarını çatlattı. Depremi hisseden ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ağlama krizine girdiğini söyledi.

Çanakkale depremi İstanbul depremini tetikler mi? Şükrü Ersoy yanıtladıÇanakkale depremi İstanbul depremini tetikler mi? Şükrü Ersoy yanıtladıGündem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Deprem; İstanbul, Balıkesir ve Bursa gibi çevre illerden de hissedildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Bursa’da bir kişinin korkuyla ikinci kattan atladığı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını duyurdu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum